Guru pipityri Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Ο πιανίστας είναι τόσο μπροστά που το alter ego του είναι ο πιανίστας που είναι τόσο μπροστά που το alter ego του είναι ο πιανίστας που είναι τόσο μπροστά που το alter ego του είναι ο πιανίστας που.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω λόγια....Ο πιανίστας πρέπει να είναι το alter ego μου, δεν εξηγείται διαφορετικά, αν και...όχι, όχι, δεν μπορεί...δεν είναι δυνατόν... κι εγώ που νόμιζα...καλά, θα επανέλθω... Ο πιανίστας είναι τόσο μπροστά που το alter ego του είναι ο πιανίστας που είναι τόσο μπροστά που το alter ego του είναι ο πιανίστας που είναι τόσο μπροστά που το alter ego του είναι ο πιανίστας που.... ;D Όταν είπα εγώ ότι έπρεπε να σας είχαμε στείλει για ψυχοθεραπεία... ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση