TakisMasterKey Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Ξέρω ότι έχει πολλούς pedal maniacs στο Noiz για αυτό το ποστάρω. ;D Για οπαδούς των Pendragon δεν είμαι σίγουρος (εγώ πάντως τους λατρεύω!) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Προστίθεμαι στους φαν του κυρίου και της μπαντάρας που ακούει στο ''PENDRAGON''. Όσον αφορά τον Nick, ομιλούμε για έναν πανέξυπνο βιρτουόζο κιθαρίστα, low profile, πολύ καλό συνθέτη και τραγουδιστή. Μέγας prog frontman! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Προστίθεμαι στους φαν του κυρίου και της μπαντάρας που ακούει στο ''PENDRAGON''. Me 2 ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Αν προσέξει κανείς σε live των Pendragon πως αλλάζει τον ήχο του από clean σε dirty την ίδια στιγμή που τραγουδάει ή όταν τραγουδάει και στην κιθάρα παίζει διαφορετική μελωδία θα πάθει πλάκα :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Λίγο πριν τις γιορτές θα βγάλω το gigrig μου προς πώληση, για να πάρω το G2. Αυτό που μου αρέσει στον Barrett είναι οτι γνωρίζει πολύ καλά αυτό που κάνει. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση