giorgosss17 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, κυριως ενδιαφερομαι για να γραφω hip hop beatakia (το πολυ να ηχογραφω μια φωνη) και γενικοτερα ηλετρονικη μουσικη. αν γνωριζει κανεις κατι καλο και οικονομικο ας με βοηθησει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warmup Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 παντα προτεινω κατι που εχω δοκιμασει η δουλευω οποτε: focusrite scarlet 2i2 http://global.focusrite.com/usb-audio-interfaces/scarlett-2i2 οικονομικη και σταθεροτατη με πολυ καλα preamps κλπ. μπορεις να κοιταξεις και τα αλλα μοντελα scarlet αναλογα με τις αναγκες σου in/out κλπ. εγω εχω την Scarlett 6i6 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. ακομα μια εταιρεια που ειναι κορυφαια στον χωρο ειναι η RME αλλα εκει ανεβαινει το budget και φανταζομαι θα θες κατι πιο οικονομικο οποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosss17 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Αυτην κοιτουσα , μου εχουν πει καλα λογια .. ευχαριστω να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warmup Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 τιποτα φιλε. θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος! απο ηχεια εισαι κομπλε? καλο ξεκινημα στις παραγωγες σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση