TamTam Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Χαίρετε απο ένα νέο μέλος Εμένα θa μου φέρει από ΗΠΑ ένα Toadworks Τexas Flood, καινούριο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Επειδή είμαι και ολιγαρκής... Μια μπλε πένα σαν του (The) Edge, μπας και καταφέρω να παίξω το Pride χωρίς να ακούγεται σαν φραγκοσυριανή σε διπλές στροφές... Αν και υποψιάζομαι ότι στην περίπτωσή μου δεν φταίει (μόνο) η πέννα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Εμένα ο Άη έλεγε φέτος να μου φέρει μια ουραία πεταλούδα, αλλά κάπου στη Γαλλία-καθώς του είχε χαλάσει το γι-πι-ες, τους συνέλαβαν για προσβολή της δημοσίας αιδούς τη πεταλούδα και τον Άη ως πελάτη :-[ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Θα ηθελα να μας φερει εναν μπεμπη :) Ολα τα αλλα κουτσα στραβα τα εχουμε. Και αν δε τα εχουμε δε μας νοιαζει κ πολυ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Με το καλό :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Θα ηθελα να μας φερει εναν μπεμπη :) ...εάν θα σου φέρει μία μπέμπα δηλ, θα υπάρχει πρόβλημα? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Θα ηθελα να μας φερει εναν μπεμπη :) Ολα τα αλλα κουτσα στραβα τα εχουμε. Και αν δε τα εχουμε δε μας νοιαζει κ πολυ... ;D Θα σας φερει και θα ειναι και κουκλος...σαν τον δικο μου στο αβαταρ... :) BEBIS POWER! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Θα σας φερει και θα ειναι και κουκλος...σαν τον δικο μου στο αβαταρ... :) BEBIS POWER! ;D Μα το Δία και τις υπηρέτριες της Σαπφούς, από πότε ο Μπρόνσον έγινε κούκλος? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Ετσι ειναι οι μπεμπηδες...μαλακωνουν και τις πιο σκληρες καρδιες... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 @solega Eυχες κι απο μενα φιλτατε να στον φερει και γρηγορα. :) Οσο για τον Αι Βασιλη θα ηθελα να ερθει ο ιδιος και να κατσει λιγο για να τον δει ο γιος μου που το 'χει καψα τοσα χρονια.Νομιζω θα ηταν για 'κεινον μεγαλυτερο δωρο κι απ'το ιδιο το δωρο που θα παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση