marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Τελικα τι ειναι τα Ghost θα μου πεις? 8) Google δεν έχεις φίλος? ;D Μόνο το Κουτσομούρα παρακολουθείς? http://www.graphtech.com/products/brands/ghost/ghost-pickups---guitar Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Μαιστα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ (και μοιάζει λίγο κιόλας...) με τη δική μου επιθυμία? ...καταραμένη φτώχεια :'( Μιλάς για την R nine T υποθέτω. (σωστά υπέθεσα.. ;D..) Αν και BMW, είναι κουκλάρα, ανυπερθέτως. :o Αλλά αν ήταν για BMW θα θελα αυτήνανε..... 'Εστω και για λίγο............. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Κώστα δεν αφήνεις το πορνό παρασκευιάτικα ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Είναι τελικά οι BMW...σαν τα MOOG? Υπερτιμημένες και μονοφωνικές? :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Είναι τελικά τα BMW και οι NAT Audio Magma.......σαν τα MOOG? Υπερτιμημένα και μονοφωνικά? :P Μπορεί για μας. Για άλλους όχι. :'( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Οχι, δεν ειναι υπερτιμημενες και μονοφωνικες σαν τα Moog. Απλα ειναι ακριβες σαν τα Moog. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Πλάκα-πλάκα...τώρα που τα βλέπω ο Άγιος Βασίλης μου έφερε (για το Δεκέμβριο)...τη 3η δόση της εφορίας, τον ΟΑΕΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, το κολέγιο του μικρού, να βάλω πετρέλαιο, κάτι ψιλά στις κάρτες...σίγουρα κάτι έχω ξεχάσει... :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Eχει χιουμορ τελικα ο Αγιος... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill vp. Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Εμένα θα μου φέρει μετά από 17 χρόνια ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση