audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 I asked for a ball and an album from Phil Ochs. And he replied - you're gonna have these two, but in anagram. Το(ν) Philby το(ν) ξέρω, το Philbum, τί είναι; 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Πληρώνεις για το αναλογικό lowpass φίλως. Και μην τυχόν ακούσω ότι οι κιθάρες δεν έχουν φίλτρα. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. ;D Και ομως, οι Moog κιθαρες εχουν. ;D "built-in resonant Moog ladder filter". Στα $3450 η τιμη. Αν τη θες με MIDI θα σου κοστισει $745 παραπανω, ενω αν θες και tremolo, προσθεσε ακομα $200. 8) http://www.moogmusic.com/products/moog-guitars/moog-guitar-model-e1-red Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 ενω αν θες και tremolo, προσθεσε ακομα $200 Tζάμπα είναι με τα Ghost επάνω... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Tι ειναι τα Ghost? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Εμενα μου εφερε για τα επομενα 420939292 πρωτοχρονοπασχα... :P :P :P :P παω με δικο μου ημερολογιο του Αϊ Γκας (Βασιλης στην ελευθερη Αγγλικη μεταφρασην τυχαιοοοοο ????) https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Tι ειναι τα Ghost? εμ...πληκτράς δεν είσαι? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Το(ν) Philby το(ν) ξέρω, το Philbum, τί είναι; 8) Είναι το bum του Phil και όχι του Al. Δεν σου κόβει καθόλου; ;D Τέσπα, never mind the ballochs... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Τι εύχομαι να μου φέρει; Ένα απλό μοτοσακό να πηγαίνω λίγο άνετα κι εγώ ο φτωχός στη δουλίτσα μου..... Και όποιος νομίζει ότι αυτό δεν έχει σχέση με μουσικά όργανα, είναι ηχητικά ανίδεος και σεξουαλικά ανίκανος.&- Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Ένα απλό μοτοσακό να πηγαίνω λίγο άνετα κι εγώ ο φτωχός στη δουλίτσα μου..... Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ (και μοιάζει λίγο κιόλας...) με τη δική μου επιθυμία? ...καταραμένη φτώχεια :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ...Ελα ρε, σιγα το ποσο. Με ενα Moog Voyager XL και 5-6 Moog πεταλια και το παραπανω ποσο εγινε καπνος. ;D Τελικα τι ειναι τα Ghost θα μου πεις? 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση