cos_dr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 εντάξει λοιπον , αφου με πιέζετε. θελω την amd r290x 4gb τον καλύτερο fx επεξεργαστη της amd με μια συμβατη μητρική Το battlefield 4 σε πακέτο premium για pc και ps4 και ενα playstation 4 ενα πεταλι sustain (damper) της προκοπής. μια καλη 3d τηλεόραση 42 ιντσων τουλάχιστο το samsung galaxy note 3 και το tablet του γιου. Αυτα θελω να μου φέρει και αμα δεν μου τα φέρει, θα παω να τον βρω και θα του πώ εγω μετα. Γιατι να μην μου τα φέρει, τι του έκανα? Δεν μου αξίζουν? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gournis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 αφου διεγραψε την λιστα μου των 2500 γραμμων, ο αγιος αποφασισε για : - την πρωτη μου ηλεκτρικη: sheraton II (φετος τον αγιο τον κοβω για μεταχερισμενο δωρο) - χρονο για να ψαξω εαν μπορω να κανω το yamaha HC-4 χειριστήριο για soft synth ( μετα το HC-4, δεν ξερω καμια λεξη με βεβαιοτητα τη σημαινει ) - bending στην φυσαρμονικα (δεν μπορει σε 1 μηνα θα εχω μαθει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Θα ηθελα να μας φερει εναν μπεμπη :) Ολα τα αλλα κουτσα στραβα τα εχουμε. Και αν δε τα εχουμε δε μας νοιαζει κ πολυ... ;D Εμας θα μας φέρει μια μπουμπού! ;) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hysplex Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Με το καλό παιδιά!! Το καλύτερο δώρο. Της ζωής!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Με το καλό παιδιά!! Το καλύτερο δώρο. Της ζωής!! Ακριβώς αυτό._ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Εμένα ο σάντας Μπίλ (αν δεν του προκύψει κάτι!) θα μου φέρει μια focusrite scarlett 2i4 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Εμένα ο Άγιος Βασίλης (yameth) μου έδωσε ήδη το δωρο μου: 1 Καρμα :) :) :) Γενναιοδωρη κρίση!! Many thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Bump Τι έγινε ρε μάγκες? Μονον όσοι περιμένουν μωρά (μπαβο!! Με το καλο!!) παίρνουν μπράβο? Κοτζαμ Καρμα πήραμε δε θα μας πείτε ένα καλο λόγο? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hysplex Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Της korg? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Κοτζαμ Καρμα πήραμε δε θα μας πείτε ένα καλο λόγο? ;D Να το εκατοστησεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση