cos_dr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν θελω να μου φερει τιποτα. Θα του πάω εγω τις πινακίδες για να μην πληρωσω τα τελη γιατι δεν εχω μια. Θα παρω στο γιο μου ενα ταμπλετ που θελει. (κανα φθηνο και σχετικα αποδοτικο για να βλεπει youtube) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 απειρη πολυπλοκοτητα, ;D "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 χορδές ...για να μη πω ...πορδές ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Αυτό ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 το έλκηθρό του για να μετακινούμαι χωρίς βενζίνες-σέρβις-τέλη κτλπ το volvo θα το κάνω ενυδρίο.... ;D www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Αυτό ;D ;D ;D Waterfall-K ακούς;;;;; Το αγαπημένο σου!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Βόλος και Χαλκίδα. Δυό πόλεις τόσο όμοιες και τόσο διαφορετικές..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Βόλος και Χαλκίδα. Δυό πόλεις τόσο όμοιες και τόσο διαφορετικές..... ;D Μην ακούω ανακρίβειες. Εμείς εδώ δεν έχουμε παλίρροια. Κι επίσης έχουμε και γαμώ τα τσίπουρα. ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν σε παρεξηγω Cigaret13, απ'οτι βλεπω εισαι κιθαριστας οποτε... ;D ;D Ωραια επιλογη εκανες παντως, κανεις δεν λεει οχι σε ενα τζαμπα Moog, ουτε καν εγω. 8) Απ'την αλλη, κι επειδη δεν ειμαι μονοφαγας, θα κανω αιτηση στον Αγιο να κατεβασει την τιμη του Voyager στα 1000€ ετσι ωστε ο καθε "καμμενος" να παει να το αγορασει. Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη. Μην παρασύρεσαι από το εορταστικό κλίμα...σε θέλω ΚΑΙ το 2014...στο ύψος σου ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση