panosprog Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Έχω δει αυτό το βίντεο εδώ και αρκετό καιρό με το παρακάτω synth και έχω πάθει πλάκα δεν ξέρω πόσοι το έχουν δει έτσι είπα να το μοιραστώ μαζί σας.Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα κανένα πουθενά :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι κατι σπανιο για τα 70's. Κυκλοφορούσαν πολλά string machines τότε (σερβίρονται με phaser και delay) Μερικα παρόμοια οργανα, αν θες να δεις, ειναι τα Crumar Multiman, Siel Orchestra, Roland RS202, Logan String Melody, Korg Delta, Korg Trident, Arp Omni, Arp Quartet... σίγουρα εχει κι αλλα που μου διαφεύγουν. Είναι όντως ενδιαφέρων ο ήχος τους, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι βολικα και χρήσιμα πλεον. Μπορεις να πετύχεις τους ήχους με οποιοδήποτε VA πλέον. Απο vst, το καλύτερο μαλλον ειναι το Virtual String Machine της GForce. Eγω χρησιμοποιώ το free StringSynth της Algomusic http://www.algomusic.net/freeware.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Τα έχω υπόψιν όλα τα synths που αναφέρεις αλλά αυτό το συγκεκριμένο μου ακούγεται πανέμορφο.Όσον αφορά τα soft synths θα μου επιτρέψεις να προσπεράσω θέλω hardware να βλέπω. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση