Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Katsunori Ujiie speaking (και δεν καταλαβαινει κανεις Χριστο... :P) σε ενα ακομα βιντεο. Αυτη τη φορα πιανει στα χερια του το κλασσικο Oberheim OB-8 και μας κανει μια ξεναγηση στον ηχο του. Το βιντεο ανεβηκε χτες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hysplex Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Φφφφφανταστικο synth!! Πραγματικά τα λόγια είναι περιττά. Αυτά τα big boy polys (jup8, obx, obxa, synthex κτλ) είναι άπιαστο όνειρο, οπότε οποιαδήποτε ευκαιρία να τα άκουσουμε , έστω και απο το youtube ,καλοδεχούμενη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Φφφφφανταστικο synth!! Και φανταστικος ηχος. :) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Απίστευτο μηχάνημα. Άλλα κι ο demonstrator, όλα τα λεφτά. Τρελό αγόρι, άφησε και μουσάκι. Κι αυτή η ομιλία, τόσο αποφασιστική ρε παιδί μου, σου 'ρχεται λες και θα σηκώσει το χέρι και θα δώσει καρατιά στο έρμο το πλήκτρο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 https://itunes.apple.com/us/app/arturia-isem/id673921187 Δεν έχω παράπονο. Και το πάω όπου θέλω. Και ήχος ...ΗΧΟΣ ! Συνθάρα ! Και layout ε;Πάρτε ipad ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Και ήχος ...ΗΧΟΣ ! ...εγινες και συ...ψηφιακούρας!!!! 8) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 ...εγινες και συ...ψηφιακούρας!!!! 8) ;D Από όλα έχω φίλε μου καλέ μου φίλε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση