neeq Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Μου εστάλει ένα e-mail, με μια προσφορά για το V-machine, που βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα. V-machine, στα 160$ (175 αυστραλέζικα ντολαρς), με δωρεάν μεταφορικά απο τους Κάγκουρες ;D http://gearstation.com.au/products/sm-v-machine-vst-hardware-player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Τι site ειναι αυτο? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Αστραλέζικο ;D Τι εννοείς? Το email μου το έστειλαν απο την SM audio παντως, προφανως απο οταν ειχα κάνει register το V μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Εννοω αν το συγκεκριμενο site ειναι αξιοπιστο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Φανταζομαι πως ναι, για να το προτείνει η κατασκευάστρια εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση