Προς το περιεχόμενο

Johnny T. + Haris + Longshadow

Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ανταπόκριση και καθέναν ξεχωριστά βεβαίως βεβαίως.Οπως επίσης ευχαριστώ και δημόσια πλέον το Χάρη που με αφορμή μερικά τραγούδια που ανέβασα εδώ ξεκίνησε μια συνεργασία που εξελίσεται σε φιλία και αυτό είναι και το πιο σημαντικό.Φυσικά και τον  Γιώργο(Longshadow) που ασχολείτε με το θόρυβο που κάνουμε και έχει τον τρόπο του να αναδεικνύει τις συνθέσεις.Πιστέυω πως το διαδικτύο έχει καλά και κακά αλλά αυτό ήταν από τα καλά που πήρα εγώ προσωπικά απο το διαδικτύο.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τα θετικά και ενθαρυντικά σχόλια.Να είστε όλοι σας καλά.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

dylan young ολα τα καλα παιδια μαζι!

μπραβο παιδια πολυ καλο το αποτελεσμα! χαιρομαι που μεσα απο το νοιζ γεννιουνται τετοιες συνεργασιες!

johnny σηκωσε και τους στιχους να δουμε τι λες :)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

• Moderator

Πολύ ωραία συνεργασία!Σας εκτιμώ και τους 3 οπότε έτσι κι αλλιώς περίμενα καλό αποτέλεσμα και με δικαιώσατε!!Ό,τι πρέπει για τη μεσημεριανή μου σιέστα σαν καλός Αθηναίος φοιτητής που είμαι! ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Για ακόμη μια φορά μπράβο Γιώργο!

Το κομμάτι έγινε ακόμη καλύτερο με την βοήθεια του Χάρη και του Γιώργου (Longshadow) καθώς σε βοήθησαν σε σημεία που έπαιρναν βελτίωση.

Σα να πέρασε κάτι από πάνω και γυάλισε η παραγωγή.  ;)

Και πάλι μπράβο! Αναμένουμε κι άλλα!  :D

Not my cup of tea αλλά παρόλα αυτά μου άρεσε. Όντως θυμίζει Dylan και ίσως Johnny Thunders. Ωραία παραγωγή, ωραίες μελωδίες, ωραία φωνή (στίχους θα ήθελα να δω). Ωραίο τραγούδι στο σύνολο του... Τα υπόλοιπα όλα είναι υποκειμενικά...  ;)

LA ROJΑ ARMADA

Μιας και μου ζητήθηκε να και οι στίχοι του τραγουδιού.Ευχαριστώ και τους υπολοιπούς για τα καλά σας σχόλια.

Bad Liquor & Headaches

Tonight i have no money to feed my head

I got no friend to talk to ,no girl i can depend

I am alone with bad liquor on my tongue

It's saturday night everyone's feelin' fine

They put their perfect smile ,they have a woman on the side

But i am alone with bad liquor on my tongue

I can hear the midnight calling the screaming of a cat

some people making love some other just get drunk

But i am alone with this bad liquor on my tongue 

I felt my head heavy and i went to sleep ,woke up in the morning

tryin' to find something to eat

alone again with a bad headache on my head

If I don't doit somebody else will

Έδιτ: Γιατί δεν ανεβάσατε το wav στο box;

Είναι 56MB, και είπα να το κάνω mp3 για ευκολότερη ...διακίνηση. Αφού όμως το ζητάς, δεν χαλάω χατίρια σε φίλους. :)

https://app.box.com/s/ru0kgh2vcns4goo4ktt8

Να συμπληρώσω ότι οι ηχογραφήσεις είναι οικιακές, με "μεσαίας κατηγορίας" εξοπλισμό, γεγονός που κάνει τη συμβολή του Longshadow ακόμη πιο καθοριστική.

Τελικά, μπράβο κι από μένα Γιώργηδες!

Something Wicked This Way Comes

Πολύ καλό παιδιά!!!

Συμφώνω με τους προλαλήσαντες για το τι στυλ θυμίζει, αλλά ...μ' όποιο δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!   :)

Εύγε και πάλι παιδιά!  8)

wood matters

για ευκολότερη ...διακίνηση. Αφού όμως το ζητάς, δεν χαλάω χατίρια σε φίλους. :)

Άμα χτυπήσει η πόρτα να ξέρεις πως δεν θα είναι ο γαλατάς, ειδοποίησα τα παιδιά  ;D ;D ;D

Ατυχώς το λαπιτόπι μου δεν δύναται να παίκει μουσική, οπότε θα το ακούσω το Σάββατο που θα γυρίσω. Είμαι όμως σίγουρος εξ' αιτίας των συντελεστών πως θάναι καλό όπως λένε και οι υπόλοιποι συνΠορδουμίστες

No one wants an alien

Τους είχε όλους μέσα. Αυτό το Dylan/Young (ίσως και πρώιμο Reed) και μετέπειτα μαθητές όπως Green on Red και πάει ...

True West. ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου