Προς το περιεχόμενο

Free vst κιθάρας γιά ήχους πλήκτρων, υπάρχει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...έτσι είναι όταν αρχίζουν τα δυσκολα ;D

Με τα λεφτά που κάνουν τα πετάλια που προτείνεις, το παλικάρι αγοράζει ένα Gr55 από Ebay, και καθαρισε ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει τιποτε σε free οταν μιλαμε για midi guitar.Free vst διαφορων οργανων με το κιλο...αλλα για να τα "βλεπει" η κιθαρα σου θες...μηχανησμα ;D conveρτορα καποιας μορφης τελος παντων.Υπαρχει και το Sonuus G2M που ειναι φθηνο αλλα μονοφωνικό(οχι ακκορντα μονο σολο ;D).Εγω εχω για παρομοια δουλεια το πλαστικο YRG κιθαρονι με τις..πλαστικες χορδες αλλα και αυτο οταν το ειχα παρει εκανε 190 ευρω απο θωμα.

Με λιγα λογια αναρωτησου τι θες να κανεις....αν ειναι κατι που θα το χρησιμοποιεις πολυ συχνα και θα ειναι βασικο μερος της...παικτικης σου ρουτινας και θες να κανει τα παντα νομιζω το 3play της Fishmann θα ηταν οτι καλυτερο.Αν δεν σε χαλαει το γεγονος οτι θα παιζεις μια νοτα τη φορα και ποτε δυο η περισσοτερες ταυτοχρονα το Sonuus θα το βρεις κατω απο 100αρικο καινουργιο.Free παντως ξεχνα το.

Το 3play είναι αδόκιμαστο ακόμα για να το προτείνουμε με σιγουριά. Ο μόνος που ξέρω να το έχει στο setup του είναι ο John McLauglin. Kαι για μένα, τα Gr, είναι πιο χρήσιμα γιατί έχουν 3 πετάλια ενώ το 3play κανένα.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου