boody Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 που θα βρω?(ρωτω εκ μερους φιλου μαγαζατορα) δεν ειναι αναγκη να ειναι αληθινες . ρεπλικες φτηνες ισως. μοναστηρακι παιζει τιποτα? εχω χρονια να παω , αλλα φοβαμαι οτι πλεον θα πουλανε μονο τηλεκαρτες και κινητα ... Μηπως τελικα μια φτηνη λυση , αλλα συνολια οχι και η πιο φθηνη ειναι η αγορα χαρλει μπεντον? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Στις μεταχειρισμένες Harley Benton λογικά πρέπει να σε πληρώνουνε κι όλας. :D Για ψάξε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Αν πάρεις harley παίζει και να σου αρέσει και να την κρατήσεις για κανονική κιθάρα! Βρες καμιά squier ή καμιά aria καλύτερα... :twisted: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 μοναστηρακι παιζει τιποτα? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Μοναστηράκι δεν ξέρω, αλλά μάλλον όχι... Έχω δει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα αρκούντος παρακμιακό, σε στύλ ξυλουργείο + "ότι να'ναι φέρνω". Φαίνεται μέσα απο το τρένο ελάχιστα πριν φτάσει στο σταθμο του Πειραιά (50 μέτρα), ακριβώς δίπλα στις γραμμές (στον παράλληλο δρόμο με τις γραμμές) 8O 8O Μα τι λέω πάλι... :? Βέβαια μπορεί να έχει και πανάκριβες χειροποίητες ή μόνο μπουζούκια μέσα δεν ξέρω, απλά μια ιδέα :idea: λεώ. Αν έχετε όρεξη ψάχτε το. Ελπίζω να βοήθησα. :D ναιιιι αμεεεεε.... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Αν πάρεις harley παίζει και να σου αρέσει και να την κρατήσεις για κανονική κιθάρα! Βρες καμιά squier ή καμιά aria καλύτερα... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 boody έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 έχει γεμίσει ο κόσμος κινεζάκια.... νά κ ένα με όμορφες φωτογραφίες... http://www.keiper-instruments.de/homepage/product-sites/gitarren/115-n/115-n.htm με 100 -200 ευρω ή θα έχεις ή μία ωραία κιθάρα στο σαλόνι σου ή θα κάνεις ένα ωραίο project! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Πήρα σήμερα για ένα φίλο αρχάριο μια squier affinity. Πολύ καλή κατασκευή, μέτριος bridge μαγνήτης, αξιοπρεπέστατοι οι άλλοι 2. :wink: Το μπράτσο ήταν birdseye... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 kaisos μου άναψες φωτιές! Ηθελα μια φτηνή arhctop για jazz, με την προοπτική άν χρειαστεί να της αλλάξω και τον μαγνήτη στο neck, και αυτή φαίνεται ότι πρέπει. Στο harmonycentral γράφουν οτι τις αγοράζουν 165 Ε με τα μεταφορικά, ενώ εγώ στο ebay βρίσκω τιμή 205, χωρίς. Αν είναι να μου βγεί κοντά 300, προτιμώ να πάρω μια ibanez af75. Εσύ έχεις υπόψιν κάπου να τις πουλάνε φθηνά, αυτές ή παρόμοιες; Για παράδειγμα όσοι είναι αμερική μπορούν να πάρουν oscar schmidt archtop με 130$. Κάτι αντίσοιχο απο αυτή την πλευρά του ατλαντικού, ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση