Προς το περιεχόμενο

φθηνες κιθαρες για διακοσμηση?

boody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

που θα βρω?(ρωτω εκ μερους φιλου μαγαζατορα)

δεν ειναι αναγκη να ειναι αληθινες . ρεπλικες φτηνες ισως.

μοναστηρακι παιζει τιποτα? εχω χρονια να παω , αλλα φοβαμαι οτι πλεον θα πουλανε μονο τηλεκαρτες και κινητα ...

Μηπως τελικα μια φτηνη λυση , αλλα συνολια οχι και η πιο φθηνη ειναι η αγορα χαρλει μπεντον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πάρεις harley παίζει και να σου αρέσει και να την κρατήσεις για κανονική κιθάρα! Βρες καμιά squier ή καμιά aria καλύτερα... :twisted:

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Μοναστηράκι δεν ξέρω, αλλά μάλλον όχι...

Έχω δει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα αρκούντος παρακμιακό, σε στύλ ξυλουργείο + "ότι να'ναι φέρνω". Φαίνεται μέσα απο το τρένο ελάχιστα πριν φτάσει στο σταθμο του Πειραιά (50 μέτρα), ακριβώς δίπλα στις γραμμές (στον παράλληλο δρόμο με τις γραμμές) 8O 8O Μα τι λέω πάλι... :?

Βέβαια μπορεί να έχει και πανάκριβες χειροποίητες ή μόνο μπουζούκια μέσα δεν ξέρω, απλά μια ιδέα :idea: λεώ.

Αν έχετε όρεξη ψάχτε το. Ελπίζω να βοήθησα. :D

ναιιιι αμεεεεε.... :?

Αν πάρεις harley παίζει και να σου αρέσει και να την κρατήσεις για κανονική κιθάρα! Βρες καμιά squier ή καμιά aria καλύτερα... :twisted:

rolleye0012.gif

έχει γεμίσει ο κόσμος κινεζάκια....

νά κ ένα με όμορφες φωτογραφίες...

http://www.keiper-instruments.de/homepage/product-sites/gitarren/115-n/115-n.htm

με 100 -200 ευρω ή θα έχεις ή μία ωραία κιθάρα στο σαλόνι σου ή θα κάνεις ένα ωραίο project!

Πήρα σήμερα για ένα φίλο αρχάριο μια squier affinity. Πολύ καλή κατασκευή, μέτριος bridge μαγνήτης, αξιοπρεπέστατοι οι άλλοι 2. :wink:

Το μπράτσο ήταν birdseye... 8)

kaisos μου άναψες φωτιές! Ηθελα μια φτηνή arhctop για jazz, με την προοπτική άν χρειαστεί να της αλλάξω και τον μαγνήτη στο neck, και αυτή φαίνεται ότι πρέπει. Στο harmonycentral γράφουν οτι τις αγοράζουν 165 Ε με τα μεταφορικά, ενώ εγώ στο ebay βρίσκω τιμή 205, χωρίς. Αν είναι να μου βγεί κοντά 300, προτιμώ να πάρω μια ibanez af75. Εσύ έχεις υπόψιν κάπου να τις πουλάνε φθηνά, αυτές ή παρόμοιες; Για παράδειγμα όσοι είναι αμερική μπορούν να πάρουν oscar schmidt archtop με 130$. Κάτι αντίσοιχο απο αυτή την πλευρά του ατλαντικού, ξέρει κανείς;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου