geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να γίνει ένα τζαμάρισμα πάνω από μία μόνο συγχορδία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραιο το βιντεάκι Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι αρκεί μια μόνο συγχορδία για να κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον, και αυτό κατά την άποψη μου γιατί υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να παίξεις αρκετά πράγματα και με σχετική άνεση.Ακούς την συγκεκριμένη συγχορδία μέσα στο κεφάλι σου χαλαρώνεις και τότε αρχίζει το γλέντι του Jam.Μα τι αφασία αυτός ο P.Gilbert!!!!! έχει μια αθωότητα σαν μικρό παιδάκι, και πολύ σπουδαίος μουσικός , τον θυμάμαι με τους Mr Big τι γκρουπάρα!!! Αυτή η Ibanez όμως είναι πολύ άσχημη σαν Ξύλινο φαράσι είναι.. Μπράβο Δημήτρη πολύ χρήσιμο θέμα με ουσία ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Να είστε καλά παιδιά! Ο Gilbert είναι όντως ένας εξαίρετος κιθαρίστας με...κακάσχημη κιθάρα. ;D Αλλά γούστα είναι αυτά. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και ο μπασίστας πάντως. ;) ΥΓ: Παρακαλώ κάποιον mod να αλλάξει το "Guilbert" στον τίτλο με "Gilbert". Λάθος βιασύνης που βγάζει μάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Ωραίον jam. Ο Nathan East είναι τερατάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση