Προς το περιεχόμενο

Tablets vs books, ποιον κοροιδευουμε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βεβαια ολη η συζητηση ειναι καθαρα θεωρητικη και αφορα τους κωλογερους εδω μεσα μια και δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας κατω των 20 που να εχει ΑΓΓΙΞΕΙ βιβλιο στη ζωη του (πλην των αθλιων σχολικων τα οποια πρεπει να παπαγαλισει για να μπει στη "σχολη")

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν και γκατζετακιας, και techno freak, υπαρχουν δυο πραγματα που δεν αντικαθιστανται απο οποιαδηποτε τεχνολογια: το βιβλιο και η οθονη του (θερινου) σινεμα.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Πριν αρχισουν να με παιρνουν τα σκαγια :D νομιιιιζω, πως λιιιιιιγο (ακομα και εγω μεσα) αλλου καταληξαμε...

Για αυτο παραθετω παλι το πρωτο ποστ που τα ξεκινησε ολα, και μιλαει καταρχας για περιβαλλοντικους σκεπτικισμους :D

Καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα τα περιβαλλοντικα σας φωτα παρακαλω, και τις εμπεριστατωμενες επιστημονικες σας γνωσεις ( :) τι γραφω παλι...! )

Λοιπον, σημερα εν ετει 2013 εχει πλεον εμφανως κατακλυστει η αγορα με εξυπνα τηλεφωνα, tablets κτλ τα οποια εχουν ως σκοπο βεβαια να μας αλλαξουν τις συνηθειες, μια απο αυτες;

Να αφησουμε στην ακρη τα βιβλια και να το ριξουμε στο e-reading (οσοι διαβαζουν, μην βλεπετε εμενα, εγω το πρωτο ολοκληρο βιβλιο το διαβασα 24χρονων στο στρατο ;) )

Και ερωτω κυριε προεδρε, κυριοι δικασται:

1. Απο περιβαλλοντικης πλευρας speaking, οκ καλο ειναι να μην τυπωνονται χαρτια και βιβλια, αλλα ποση ενεργεια χρειαζεται για να λειτουργει το tablet και να ειναι φορτισμενο;

Τοση οσο αν τυπωνοταν;

2. Ποσα καυσαερια απαιτουνται για να κατασκευαζονται τα tablet και για να τους παρεχουμε την απαιτουμενη ενεργεια;

( καλα θα πειτε, πλακα κανεις; Αφου το ρευμα υπαρχει στην πριζα ειτε βαλω συσκευη ειτε οχι)

Αλλα οταν μιλαμε για εκατομμυρια συσκευες, το παλιο γνωμικο που ελεγε να μην βαζουμε standby mode τις συσκευες αλλα να τις κλεινουμε, τωρα τελικα ειδαμε οτι δεν κανει ζημια;

Τις αποψεις σας θα ηθελα οι οψεις ειναι δυο:

1. Αυτοι που λενε οτι το βιβλιο θα ειναι παντα βιβλιο

2. Και αυτοι που πχ λενε "τυπωσε το μονο αν το εχεις αναγκη, αλλιως διαβασε το στην οθονη"

;)

Your Ear Rulez!

εγω παντως αν κατι μου αρεσει σε ηλεκτρονικη μορφη.. ΜΕΤΑ το αγοραζω.

ετσι κατα καποιο τροπο ειναι το "try before you buy" μου....

"Don't panic!" - Douglas Adams

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου