Προς το περιεχόμενο

Brice Delage - and the perfect tone

messalion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια κιθαρα σαν την ΤΑΟ δεν θεωρω οτι ειναι κοροιδια που κανει πανω απο 1500 αφου ειναι πολυ ξεχωριστο οργανο σε design, τροπο κατασκευης, βαψιμο, hardware κτλ. Τωρα αν ειναι για 6000 σηκωνει κουβεντα. Εμενα ας πουμε μου φαινονται πολλα γενικα για κιθαρα.

Αυτο που θεωρω κοροιδια ειναι κατι stratocaster ή tele που κανουν 6000 πχ DeTemple. Ποσο πια θα το πουλησουν το Alderακι? ???

Με αυτο που λες για τα 'χερια' συμφωνω απολυτα. Η τεχνικη και η εκφραστικοτητα δεν αγοραζονται ευτυχως. ;) 

Καλα ναι το..1500 μη το παιρνεις και της μετρητοις απλα θελω να δειξω οτι απο ενα σημειο και επειτα οσο και να ξοδεψεις παραπανω, δεν παιρνεις καλυτερη-παικτικά-κιθάρα.Συμφωνω επισης οτι για strat και ειδικα για τελε το εχουν ξεφτιλισει το θεμα ως εκει που δεν παει.

Παντως 6000 για κιθαρα ειναι το ο της υπερβολης.Και εγω που θελω μια strat  εξ ολοκληρου απο ανθρακονηματα ακομα και με τα καλυτερα ηλεκτρικα με...επιχρυσωμενους boutique μαγνητες ;D και κατασκευη απο masterbuilder :D θα εφτιαχνα δυο 8) και θα επαιρνα και καινουργιο ενισχυτη που λεει ο λογος:P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια.....Αν και off topic θα ηθελα να "χωθω" αναμεσα σας  :D (shocking  :o )

Ουτε οι TAO ουτε οι MAO ουτε oι JAO guitars χρειαζεται να κοστιζουν τοσο.....Οταν ομως μπαινει χειρονακτικη δουλεια στην μεση τα πραγματα αλλαζουν....και απο πολλους παραγοντες....Αυτες τις κιθαρες ομως δεν τις περνεις για καθημερινο tour και για practice οργανο...Τις περνεις επειδη θελεις να κοσμουν τον ψυχισμο σου και ως εκ τουτου και το "εχω ενα οργανο που δεν το εχει αλλος στον πλανητη"  ;) (αντε και αλλοι 2)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου