mamakin Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο πετάλι από κοντά, αλλά είδα ότι προσφέρει fuzz, overdrive, octava χωριστά σε μία κατασκευή. Σκέφτηκα να πουλήσω το jam tubedreamer να «σπρώξω» μερικά φράγκα και να το αγοράσω. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το πετάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 μη το πάρεις είναι χάλια.... :P σοβαρά τώρα.... είναι το αγαπημένο μου πετάλι. το octaver δεν παίζεται. το fuzz πολύ ωραίο προς fuzzface μεριά όχι βαρύ πάντως. το drive ειναι λίγο μουντό σε σχέση με το ocd και ένα klon clone που χρησιμοποιώ, αλλά δουλεύει πολύ καλά αν το βάλεις μαζί με το fuzz. ολα αναμμένα με έναν ολίγον τι φορτωμένο ενισχυτή και ξεφλουδίζουν οι τοίχοι ;D αν και λέει 9-15v το δουλεύω με 18v. το έχω πάνω απο 2 χρόνια πια... αν μου πάθει κάτι θα το ξαναπάρω σίγουρα. από blues μέχρι stoner άνετα... Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση