Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Ακούστε τι είχε σχεδιάσει το 1478 αυτή η ιδιοφυΐα!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
phoeb Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 ορίστε και πως δουλεύει... μοιάζει με hardy gardy που εχει και κλαβιε αν το καλοσκεφτεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 art attack !!! ωραίο! είχα πετύχει ένα hardy gardy σε μια συναυλία του Ross Daly πριν μερικά χρόνια είχε πλάκα . ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Τελικα το aftertouch κατοχυρωθηκε το 1478 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Aν του βαλουν και MIDI θα ειναι super... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Aν του βαλουν και MIDI θα ειναι super... ;D Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έχεις τα specs καπου και μας τα ποστάρες τώρα... :P χαχαχαχα (αστείο προφανώς αλλά μου φάνηκε εξαιρετική ευκαιρία... για αυτό...) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Οχι, δεν εχω τα specs ακομα. Περιμενω να μου στειλουν αντιγραφα των χειρογραφων του DaVinci να τα μελετησω και μετα θα ποσταρω λεπτομερειες στο φορουμ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Πρωτη φορα ακουω γι'αυτο, αλλα μου φαινεται παράξενο που ειναι συγκερασμένο, αν ειναι σχεδιο του 15ου αιώνα ??? Θα το κοιτάξω περαιτέρω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Πρωτη φορα ακουω γι'αυτο, αλλα μου φαινεται παράξενο που ειναι συγκερασμένο, αν ειναι σχεδιο του 15ου αιώνα ??? Θα το κοιτάξω περαιτέρω ;D Δεν ξέρω πολλά,παρά μόνο όσα λέει εδώ --> http://en.wikipedia.org/wiki/Viola_organista Τρομερός ήχος πάντως!!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
phoeb Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 neeq, δεν νομιζω να εχει σημασία το πότε σχεδιάστηκε...και τότε θα κούρδιζαν τις χορδες στις επιθυμητες συχνοτητες όπως κάναν και τώρα άλλωστε και στο παρακάτω χαρακτικό 14ου τετάρτου αιώνα φαίνεται η διαίρεση της οκτάβας σε 12 μέρη εννοώ ο αριθμός των πλήκτρων ανα οκτάβα είναι ίδιος άρα και οι διαφορετικές χορδές,όντωες πικάσο αν το υλοποιούσε να ίσως να κούρδιζε αλλιώς αλλά σήμερα αφού είχαμε όσες χορδε΄ς θέλαμε το κουρδίσαμε όπως μας αρέσει,συγκερασμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση