Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2013 Ό,τι λέει ο τίτλος. Έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο. Πρόκειται για ενιαίο hi-fi stereo system, αποτελούμενο από 5 κομάτια (ενιαία) (integrated amp, tuner, deck, eq) σχετικά ογκώδες . Vintage εμφάνιση, με καπλαμά . Δεν είχα χρόνο ακόμα να ασχοληθώ μαζί του (ούτε καν να συνδέσω ηχεία και να το ακούσω), αλλά έκανα μια έρευνα στο net, και δεν βρήκα καμία πληροφορία σχετικά με αυτό (π.χ. έτος κατασκευής). Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και καμία φώτο αν βολέψει. Ξέρουμε τίποτα; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2013 Τα έτη 78-82 ο αδελφός μου είχε ένα μαγαζί με ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ;D και τις πρώτες έγχρωμες τουβου. Δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, απλά θυμάμαι πως τότε τα Sherton , ήταν ΓΤΠΚ μια φτηνή κόμπακτ-όπως τα έλεγαν τότε- λύση. Μη λάβεις σοβαρά υπόψη τη γνώμη μου, αλλά δεν νομίζω πως έχεις στα χέρια σου κάτι άξιο λόγου. Βέβαια για να λέμε και του Παράγκα το δίκιο ;D, έστω και ως απλός ωτακουστής, είχε τότε τύχει να ακούσω και κάποια πραγματικά High Fidelity και τα Sherton δεν υπήρξαν ποτέ σα μάρκα μέσα σε αυτά ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι ωρέ, ξέρω, σιγά μη νόμισα ότι είναι και Hi-end ;D ;D ;D ;D. Άλλωστε είναι στα πλαίσια της lo-fi μανίας που με πιάνει το Νοέμβριο . Απλά μου έκανε εντύπωση ότι ΔΕΝ βρήκα τίποτα στο Net (χρονολογία μοντέλου, χώρα κατασκευής κ.λ.π) Αλλά αν μου λες 78-82, αυτό είναι καλό....είναι vintage! :P ;D ;D Τίποτα Ιταλικά θα ναι. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Απλά μου έκανε εντύπωση ότι ΔΕΝ βρήκα τίποτα στο Net (χρονολογία μοντέλου, χώρα κατασκευής κ.λ.π) Αυτό πως να το αποκωδικοποιήσουμε; ;D ;D Λάκη, βρες του ρόλο αξεσουάρ, αμπαζούρ αν βλέπεται. Κατά τα άλλα....... :-\ Με τις καλημέρες μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Λάκη, βρες του ρόλο αξεσουάρ, αμπαζούρ αν βλέπεται. Κατά τα άλλα....... :-\ Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ! Ο καπλαμάς, σε συνδυασμό με πληθώρα από led's το κάνει καταπληκτικό φωτιστικό! Αφού σου λέω, δεν μπήκα καν στον κόπο να συνδέσω ηχεία (ακόμα) ;D ;D ;D. ΔΕΝ έχω και χρόνο.....ασχολιέμαι με ένα μπομπινοφωνο που πήρα, το οποίο είναι και μαμώ για ενισχυτής κιθάρας! ;D ;D Υ.Γ. ....είναι πολύ *αύλα να χρησιμοποιείς αντικείμενα για άλλο σκοπό από ότι προορίζονται, ειδικά αντικείμενα τεχνολογίας. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Vintage εμφάνιση... SHERTON πάντως το 80...είχα ένα surf...από τα πρώτα που είχαν βγεί ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 surf... Surf??? Τέτοιο;;; Σε φαντάζομαι με φωσφορίζον ρόζ hoodie και με floral swim trunk.....και πλΕρώνω για να το δω και τώρα. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Σε φαντάζομαι με φωσφορίζον ρόζ hoodie και με floral swim trunk.....και πλΕρώνω για να το δω και τώρα. ;D ;D ;D ;D To ζήτησες...και δεν χαλάω χατήρια... ;D ;D ΥΓ. Δεν θέλω παρατηρήσεις....για το πώς έγινες, γέρασες και λοιπές βλακείες ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 ΘΕΟΣ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 πλάκα-πλάκα...το σήμα του surf είναι το ίδιο με το στερεοφωνικό σου? 8) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση