Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 ...αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Μπάχαλο και χαβαλές! ;D ;D Αν δεν είναι ελεγχόμενο το μπάχαλο, ο χαβαλές πάει περίπατο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι ελεγχoμενο το μπαχαλο, δεν ειναι μπαχαλο, κι ο χαβαλες παει περιπατο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 σαν φωτογραφική προκήρυξη μου φαίνεται η ιδέα. Αν γίνει τέτοιος διαγωνισμός θα σας σβήσω. Στο πιο σοβαρό : δεν είναι καλή ιδέα. Μπορώ να πάρω ένα κανονικό κομμάτι και να του βάλω 2 overdubs +1 και -3 ημιτόνια ρισπέκτιβλι και να γίνει ανυπόφορο. Αυτό τυπικά είναι ο ορισμός της κακοφωνίας και θα έπρεπε να κερδίσει. Η πραγματική αηδία όμως βγαίνει όταν προσπαθείς να γράψεις έπος ;) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 σαν φωτογραφική προκήρυξη μου φαίνεται η ιδέα... Η πραγματική αηδία όμως βγαίνει όταν προσπαθείς να γράψεις έπος ;) ...τα είπα και εγώ...σαν μεγαλύτερος και πιο έμπειρος...στις αηδίες 8) ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Στο πιο σοβαρό : δεν είναι καλή ιδέα. Μπορώ να πάρω ένα κανονικό κομμάτι και να του βάλω 2 overdubs +1 και -3 ημιτόνια ρισπέκτιβλι και να γίνει ανυπόφορο. Αυτό τυπικά είναι ο ορισμός της κακοφωνίας και θα έπρεπε να κερδίσει. Αν το κομμάτι αξίζει τα χάλια του και δεν ακούγεται σαν πρόχειρο ξαναμαγείρεμα, να κερδίσει. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να σταθεί απέναντι σε πρωτότυπες πανάθλιες συνθέσεις που γράφτηκαν από το μηδέν. Το δικό σου μπορεί να διατηρεί καλά στοιχεία γεγονός που θα του αφαιρέσει πόντους. Επίσης να προσθέσω ότι κακή σύνθεση δε σημαίνει απαραίτητα κακοφωνία. Μπορεί κάλλιστα να είναι μελωδικότατη αλλά μνημείο κακογουστιάς. Η πραγματική αηδία όμως βγαίνει όταν προσπαθείς να γράψεις έπος ;) Το βρίσκω πολύ καλή έμπνευση το σκεπτικό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Επίσης να προσθέσω ότι κακή σύνθεση δε σημαίνει απαραίτητα κακοφωνία. Μπορεί κάλλιστα να είναι μελωδικότατη αλλά μνημείο κακογουστιάς. Δηλάδή ψάχνεις κάτι σαν ζεϊμπέκικο με blastbeats sta drums, φωνητικά και στοίχο στυλ Αλέξια ή Πωλίνα και σόλο φυσαρμόνικας.. όλα όσο γίνεται καλύτερα παιγμένα, μιξαρισμένα και με ισορροπημένους ήχους εντάσεις κτλπ ? Για να ηέρω σε τί ύφος να κινηθώ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Δηλάδή ψάχνεις κάτι σαν ζεϊμπέκικο με blastbeats sta drums, φωνητικά και στοίχο στυλ Αλέξια ή Πωλίνα και σόλο φυσαρμόνικας.. όλα όσο γίνεται καλύτερα παιγμένα, μιξαρισμένα και με ισορροπημένους ήχους εντάσεις κτλπ ? Για να ηέρω σε τί ύφος να κινηθώ! ;) Δε θα σου πω εγώ πώς θα το φτιάξεις. Αλλά αν το παραφορτώσεις μπορεί να ακουστεί "δήθεν". ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Δε θα σου πω εγώ πώς θα το φτιάξεις. Αλλά αν το παραφορτώσεις μπορεί να ακουστεί "δήθεν". ;D Οκ θα βγάλω τη φυσαρμόνικά! Δεν ξέρω να παίζω έτσι κι αλλιώς! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Δηλάδή ψάχνεις κάτι σαν ζεϊμπέκικο με blastbeats sta drums, φωνητικά και στοίχο στυλ Αλέξια ή Πωλίνα και σόλο φυσαρμόνικας.. όλα όσο γίνεται καλύτερα παιγμένα, μιξαρισμένα και με ισορροπημένους ήχους εντάσεις κτλπ ? Για να ηέρω σε τί ύφος να κινηθώ! ;) άμα είναι να το κάνουμε έντεχνο .......... 8) 8) 8) 8) Εγώ νόμιζα κάτι σε Watain με δεύτερες φωνές από Mazoo and the zoo σόλα σαξόφωνο και overdubs οφ τεμπο φάλτσαδούρες και φλάτ ερμηνεία ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2013 Σας έχω εύκολα... Και δεν τραγουδάω εγώ... :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση