johnys1 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Με τη μπάντα μου παίζουμε στις 30/11 στο An Club (Spacement για όποιον ενδιαφέρεται :P) και θα θέλαμε να γράψουμε το Live (και όσα αλλα έρθουν) με κάποιο (φτηνό) τρόπο. Ένας ηχολήπτης μας πρότεινε να πάρουμε ένα digital recorder όπως αυτό: http://www.thomann.de/gr/tascam_dr40.htm και να πούμε στον ηχολήπτη να το συνδέσουμε πάνω στην κονσόλα με XLR ή RCA και να πάρει τον ήχο μέσω di. Δε μπορούμε με ένα πιο φτηνό recorder(απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει πιο φτηνο με XLR) να κάνουμε δουλειά? Έπίσης έχω μια κάρτα m-audio fast track pro.Θα μπορούσαμε να κάνουμε δουλειά με αυτή και με ένα laptop ενδεχομένως? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Συμβουλη μου ειναι να μην γραψετε. Σε δικο μας λαηβ στο συγκεκριμενο μαγαζι κουβαλησα λαπτοπ εξωτερικη καρτα ηχου πηρα στερεο σημα αλλα το αποτελεσμα ηταν τοσο μαπα και τοσο ανεπιδεκτο επεξεργασιας που δεν σωζοταν με τιποτα. Αντιθετα εχω να σου προτεινω να βρειτε μια καλη καμερα ή να φερετε καμεραμαν αφου ομως πρωτα εχετε ακουσει/δει δουλεια του. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnys1 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Συμβουλη μου ειναι να μην γραψετε. Σε δικο μας λαηβ στο συγκεκριμενο μαγαζι κουβαλησα λαπτοπ εξωτερικη καρτα ηχου πηρα στερεο σημα αλλα το αποτελεσμα ηταν τοσο μαπα και τοσο ανεπιδεκτο επεξεργασιας που δεν σωζοταν με τιποτα. Αντιθετα εχω να σου προτεινω να βρειτε μια καλη καμερα ή να φερετε καμεραμαν αφου ομως πρωτα εχετε ακουσει/δει δουλεια του. Καταλαβα τοσο χαλια δηλαδη. Έχεις να μου προτείνεις κάποια camera εσύ? Εχουμε μια Gopro αν θυμαμαι καλα και μια DSLR,αλλα δε ξερω ποσο θα τραβηξουν υποφερτο ηχο. Ισως και με το digital recorder σκετο να το βαλουμε καπου στο χωρο να τραβηξει,θα κάνει κάτι που να παλεύεται πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Ισως με το digital recorder να γινει δουλεια, αλλα εχω χρησιμοποιησει τετοιο μονο σε προβες που δεν βοηθαει να βγαλεις συμπερασμα. Σχετικα με την καμερα τωρα, δεν ξερω γιατι παντα το αναλαμβανε αλλος οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Ρωτα τα παιδια απο τις αλλες μπαντες ή τους δικους σου. Ξερω οτι δεν βοηθησα αρκετα, αλλα για να καταλαβεις απτην κονσολα εβαζα ενα 1/10 και απο καμερα στο ιδιο μαγαζι ενα 6,5/10 Και για να σας "καψω" τελειως εσας που ξερετε τον ηχο σε μεταλ λαηβαδικα, εχω πετυχει ηχο καμερας στο 7 sins (ex undeworld, sin city, texas necropolis) που του εβαζα 9,5/10! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnys1 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Ισως με το digital recorder να γινει δουλεια, αλλα εχω χρησιμοποιησει τετοιο μονο σε προβες που δεν βοηθαει να βγαλεις συμπερασμα. Σχετικα με την καμερα τωρα, δεν ξερω γιατι παντα το αναλαμβανε αλλος οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Ρωτα τα παιδια απο τις αλλες μπαντες ή τους δικους σου. Ξερω οτι δεν βοηθησα αρκετα, αλλα για να καταλαβεις απτην κονσολα εβαζα ενα 1/10 και απο καμερα στο ιδιο μαγαζι ενα 6,5/10 Και για να σας "καψω" τελειως εσας που ξερετε τον ηχο σε μεταλ λαηβαδικα, εχω πετυχει ηχο καμερας στο 7 sins (ex undeworld, sin city, texas necropolis) που του εβαζα 9,5/10! Μάλιστα.Έγινες απόλυτα κατανοητός. Παντως μιας και ελεγες για μαγαζια,μου χουν πει οτι στο six dogs γενικα σου δινει τζαμπέ ο ηχοληπτης αυτο που βγαινει απ τη κονσολα σε ενα wav και είναι πολυ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα όπως π.χ εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=ER5D6KQCACs Και γενικα μου χουν πει οτι το Six Dogs ειναι το πιο ξηγημενο live-αδικο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Ομολογω οτι εκει δεν εχω παιξει! (Ακόμα) :P All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση