Προς το περιεχόμενο

MY LIFE - GUITAR VERSION by IOANNIDIS ANDREAS

operator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή εσύ μάλλον ειρωνεύεσαι:

Η διόρθωση ενός κραυγαλέου λάθους προφοράς δεν συνιστά "τεχνική βοήθεια" αλλά βοήθεια στην παρουσίαση, αφού ο ΟΡ θέλει να φτιάχνει βίντεο στην αγγλική γλώσσα και πιθανότατα δε θέλει οι θεατές να γελούν με τα αγγλικά του...

Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου έχει κάποια ίχνη ειρωνείας (δεν το αρνούμαι).

Ωστόσο, από τα πρώτα videos, που είχε ποστάρει ο ΟΡ, τόσο εγώ όσο και αρκετοί συνφορουμίτες του είχαμε επισημάνει το πρόβλημα στην προφορά και οι απαντήσεις, που λάβαμε ήταν, συνήθως, στο πνεύμα των απαντήσεων, που έλαβε, τώρα, και ο messalion (δηλαδή, ειρωνικές με δόση ξερολίασης)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τώρα για να καταλαβω όλοι εσείς μόνο εικονα ειδατε και την παρουσίαση τίποτα άλλο....

μουσικη στο βιντεο δεν υπαρχει......

Αγαπητέ Ανδρέα από τη στιγμή που ποστάρεις ένα βίντεο προς κριτική υποθέτω, καθώς δεν υπήρχε κάποια επεξήγηση στο πρώτο ποστ σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς κάθε είδους κριτική είτε θετική είτε αρνητική σε οποιοδήποτε σημείο αυτού που παρουσιάζεις (βίντεο ή ήχος).

Το κομμάτι το άκουσα ευχάριστα. Ήταν πολύ μελωδικό.

Στο οπτικό της υπόθεσης υπήρχαν κάποια ατοπήματα που αναφέρθηκαν και παραπάνω.

Από τη στιγμή που το βίντεο είναι στην αγγλική γλώσσα θα πρέπει να βελτιώσεις αρκετά την προφορά σου. Ειδάλλως μπορείς να γράφεις τους διαλόγους στα ελληνικά και να προσθέτεις μετά αγγλικούς υπότιτλους.

Επίσης όταν εξηγείς στο βίντεο τι βλέπουμε δεν κοιτάζεις καθόλου την κάμερα. Είναι σαν να μιλάς στο διπλανό σου χωρίς να τον κοιτάζεις. Δεν μπορεί εύκολα να σε παρακολουθήσει.  ;)

Τέλος το εφφέ στο βίντεο δυσκολεύει λίγο την παρακολούθησή του.

Φιλικά.  :) 

Έχω την αίσθηση πως κακώς τι λέτε στον ΟΡ. Ο κάθε άνθρωπας αντιλαμβάνεται τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, ο συγκεκριμένος, μάλλον έχει αποφασίσει προ πολλού πως γράφει αριστουργήματα άξιομνημόνευτα, για ποιό λόγο να μπω στη διαδικασία να του χαλάσω την εντύπωση? Ποιός είμαι άλλωστε εγώ ?

Θέλω να πω και σε συνέχεια της κουβέντας περί κριτικής στα πονήματά μας,πως λες μια γνώμη σε κάτι που σε αγγίζει, είτε πρόκειται για τη μουσική, είτε για τον άνθρωπο που τη γράφει. Αν ο άλλος θεωρεί εαυτόν μεσσία, ή εγώ τον θεωρώ ανάξιο λόγου,ή μου πέφτει κομμάτι ακαταλαβστικος, ποιός ο λόγος να μπω στη διαδικασία να τον κρίνω-διορθώσω-συνετσω?

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου