Holystone Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, Επειδη 1. δεν παιζει για καινουργιο ενισχυτη 2. Ξεσκονησα αρκετα τον παλιο μου ενισχυτη Peavy Envoy 110 3. Τωρα που ασχοληθηκα αρκετα μαζι του μου αρεσε πολυ ο ηχος του Σκεφτομαι να κανω τα εξης: 1. Να κρατησω το βρωμικο καναλι του, 2. Να βγαλω απο το ext output σε ενα cabinet 3. Να παρεμβαλω ενδιαμεσα την πεταλιερα μου boss gt8 (ουσιαστικα ως effects loop) Προτεινετε μου ενα καλο 12" cabinet, οχι πολυ ακριβο αλλα αξιολογο. Η βοηθεια σας θα ηταν παραπανω απο αυτη της "Αθηνάς" Thanx :) http://en.m.audiofanzine.com/guitar-combo-amplifier/peavey/transtube-series-discontinued-envoy-110/user_reviews/r.27825.html Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Την πεταλιερα δεν μπορείς να την βάλεις πριν την καμπίνα. Θα την κάψεις(το πιθανότερο). Την πεταλιερα πρέπει να την βάλεις σε loop και από ότι είδα ο ενισχυτής σου δεν έχει :-\ www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Ουπς, δεν το σκεφτηκα αυτο... Εχει ομως και αλλο ενα output για να συνδεεται κατευθειαν σε mixer κτλ χωρις ομως να απενεργοποιειται το ηχειο. Αν βγαλω απο εκει το καρφι στην boss, και αποσυνδεσω το ηχειο, δεν μπορει να γινει δουλεια; (Ξερω, λιγο κουλα αυτα που ρωταω, απλα θελω να δω πώς μπορω να χρησιμοποιησω τις εξοδους που εχει πισω) Και την εχει ως preamp out Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 για να χρησιμοποιήσεις στη λούπα την πεταλιέρα θες ΚΑΙ preamp-out ΚΑΙ poweramp-in διαφορετικά μόνο μπροστά από τον προενισχυτή εκτός αν πας τον ενισχυτή σε τεχνικό να σου φτιάξει ένα poweramp-in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 :/ το πιασα... Μια μια στιγμη χαρηκα... Thanx ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση