RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Πολύ καλή φωνή ο Robert Downey Jr. Δεν το περίμενα. https://www.youtube.com/watch?v=jy2-B4Wl8WI When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι μονο οτι τραγουδαει καλα,εχει παρα πολυ ωραια χροια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 ejairetikow. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Ο RD Jr. είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το όλο περφόρμανς της μπάντας είναι διαγαλαξιακού επιπέδου. Απολαυστικό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Σαν να τραγουδά ο sting μου φάνηκε ο ρομπερτ(πάλι θα κράξω ή μάλον πω την γνώμη μου).Δεν ξέρω τελικά αν μου άρεσει να ακούω τέτοια μουσική ή τέτοιες μπάντες ,που είναι όλοι κεφάλια και παίκτες με την μεινστριμ μουσικούλα τους και τις γκόμενες στο βάθος να κάνουν φωνητικά(μόνο τους stones γουστάρω σε αυτό για ευνόητους λόγους).Τώρα ο Στινγ δεν μου άρεσε πότε ,ούτε με τους police(ακού όνομα για μπάντα.μακριαααααααα) ούτε και με τα δικά του.Σόρυ αν είμαι oftopic εδώ.Και οι allman brothers πχ ήταν γαμάτη μπάντα αλλά μέσα μου έιναι αλλιώς από το να μαζέψω την all star team.But that's just me. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Ιερόσυλε γείτονα (Johnny.T) τώρα την έβαψες ;D ;D ;D καλύψου και περίμενε επιθέσεις ;D προσωπικά και μένα δεν μου άρεσε ποτέ ο sting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Φοβερός μίμος ο Ρόμπερτ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Σαν να τραγουδά ο sting μου φάνηκε ο ρομπερτ(πάλι θα κράξω ή μάλον πω την γνώμη μου).Δεν ξέρω τελικά αν μου άρεσει να ακούω τέτοια μουσική ή τέτοιες μπάντες ,που είναι όλοι κεφάλια και παίκτες με την μεινστριμ μουσικούλα τους και τις γκόμενες στο βάθος να κάνουν φωνητικά(μόνο τους stones γουστάρω σε αυτό για ευνόητους λόγους).Τώρα ο Στινγ δεν μου άρεσε πότε ,ούτε με τους police(ακού όνομα για μπάντα.μακριαααααααα) ούτε και με τα δικά του.Σόρυ αν είμαι oftopic εδώ.Και οι allman brothers πχ ήταν γαμάτη μπάντα αλλά μέσα μου έιναι αλλιώς από το να μαζέψω την all star team.But that's just me. Κρυβε λογια....θα αρχισουν να σου λενε οτι γιαυτο σου...μαυρισε η οθονη του pc...επειδη βριζεις....τα θεια ;D ;D ;D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρακολουθώ τα νύχια μου να μεγαλώνουν παρά να ακούω Sting. Άσε που έχει και πιο πολύ σασπένς. ΟΜΩΣ, ο Robert είχε πραγματικά πολύ ωραία φωνή, προφανώς το 'χει ο άνθρωπας. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Όλως τυχαίως, έχει αυτή τη στιγμή στο OTE Tv συναυλία του Sting στο Βερολίνο με κλασσική ορχήστρα...απλά καταπληκτικές ενορχηστρώσεις ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση