savvas anastasiadis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας, εχω μια μπαντα εδω και καποιους μηνες και θελουμε να αλλαξουμε το ονομα της γιατι το τωρινο δεν μας αρεσει, παιζουμε κυριως ελληνικα ποπ ροκ, εχετε να μου προτεινετε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Πολλά και διάφορα, αλλά για να μην ρίχνουμε ονόματα στην τύχη πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Πολλά και διάφορα πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 http://www.noiz.gr/index.php?topic=183178.0 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Ono Maya Bada. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Ono Maya Bada. Πολυ με αρεσε αυτο! Η διοκη μου προταση ειναι: Πόπκορ (απο το ποπ ροκ, αλλα θα γραφεται popcore. Επισης μπορει να γραφεται και popcorn) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνετε σε φόρουμ για να σας προταθεί όνομα για τη μπάντα σας? ::) Να φανταστώ (αν κρίνω κι από τη μουσική που παίζετε) ότι είστε απλά μουσικοί που φτιάξατε μια μπάντα για να βγάζετε χαρτζιλίκι από κανά μαγαζί.. Αυτό τουλάχιστον είναι ένα ελαφρυντικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Άμα βάλεις στον google "band name generator" θα σου βγάλει πολλά generators για να κάνεις τη δουλειά σου. ;) Ο τρόπος πάντως που παρουσιάζει ο bloody_sunday στο θέμα που λίνκαρε προηγουμένως είναι όλα τα λεφτά. 8) Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το όνομα για μια μπάντα πιστεύω ότι είναι κάτι "προσωπικό" και ιδιαίτερο για τα μέλη της. Κάτι που θα τα αντιπροσωπεύει ή θα σημαίνει κάτι γι' αυτά. Οπότε το καλύτερο θα ήταν να συζητήσετε και να βρείτε κάτι μεταξύ σας. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Μία σύμβουλή μόνο έχω να δώσω για όνομα μπάντας με ελληνικό ρεπερτόριο. Ότι σας αρέσει και σας κάνει κέφι , μη το κούράζετε πολύ το πράγμα αρκεί να είναι 2 λέξεις (συνήθως η πρώτη επίθετο και η δεύτερη ουσιαστικό). πχ. Ξύλινα σπαθιά, μαύρη μαγιονέζα, κίτρινα ποδήλατα, κόκκινα χαλιά κτλ. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Μία σύμβουλή μόνο έχω να δώσω για όνομα μπάντας με ελληνικό ρεπερτόριο. Ότι σας αρέσει και σας κάνει κέφι , μη το κούράζετε πολύ το πράγμα αρκεί να είναι 2 λέξεις (συνήθως η πρώτη επίθετο και η δεύτερη ουσιαστικό). πχ. Ξύλινα σπαθιά, μαύρη μαγιονέζα, κίτρινα ποδήλατα, κόκκινα χαλιά κτλ. +1. Προτείνω το "εκρηκτική διάρροια", ειδικά αν είσαστε over-the-top στα live. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση