Dio13 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Χαιρετω τη παρεα, μελος χρονια αλλα μονο ως αναγνωστης. Χρειαζομαι τις αποψεις σας οσο αφορα το σωστο νουμερο χορδων, για 5χορδο, σε D κουρδισμα, oi standar 45αρες δεν θελω να μου κρεμασουν... το μπασο ειναι ενα Fernandes Gravity Deluxe με EMG και το μουσικο υφος, True Metal - Shouthern... να βαλω 50-130 'η ειναι υπερβολη ?!!! Blackrazorz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Χαιρετω τη παρεα, μελος χρονια αλλα μονο ως αναγνωστης. Χρειαζομαι τις αποψεις σας οσο αφορα το σωστο νουμερο χορδων, για 5χορδο, σε D κουρδισμα, oi standar 45αρες δεν θελω να μου κρεμασουν... το μπασο ειναι ενα Fernandes Gravity Deluxe με EMG και το μουσικο υφος, True Metal - Shouthern... να βαλω 50-130 'η ειναι υπερβολη ?!!! Χρησιμοποιωντας 45-125 DR και κουρδιζοντας ενα τονο κατω δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα. Οι χορδες ηταν αρκετα χαλαρες, αλλα μου αρεσε γιατι το αναποφευκτο τριξιμο ταιριαζε πολυ ωραια στον ηχο μου. Σε στανταρ κουρδισμα δε, πλεον προτιμω 40αρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση