funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Οι άλλες όλες είναι nickel... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassakos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 προσωπικη αποψη κανονικο σετ χορδων και 2 τονους κατω....δεν θα παιζουν οι χορδες... ειμαι παθων τασταριζαν αφανταστα , δεν ειχα κανενα ελεγχο στις χορδες λογο οτι ηταν πολυ πλαδαρες , μ'αρεσει και το χαμηλο action και ετσι επρεπε να σηκωσω τις χορδες παρα πολυ + οτι οι χαμηλες συχνοτητες ειταν αλλου για αλλου κανενα definition στην νοτα! απλα το μπασσο ξερνουσε συχνοτητες και οχι νοτες μονοδρομος για εμενα η χρηση σετ 5χορδου οπως ειπα και πριν ρυθμιζεις αναλογα και το μπρατσο και εισαι οκ! ή η αγορα 5χορδου μπασσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2013 προσωπικη αποψη κανονικο σετ χορδων και 2 τονους κατω....δεν θα παιζουν οι χορδες... ειμαι παθων τασταριζαν αφανταστα , δεν ειχα κανενα ελεγχο στις χορδες λογο οτι ηταν πολυ πλαδαρες , μ'αρεσει και το χαμηλο action και ετσι επρεπε να σηκωσω τις χορδες παρα πολυ + οτι οι χαμηλες συχνοτητες ειταν αλλου για αλλου κανενα definition στην νοτα! απλα το μπασσο ξερνουσε συχνοτητες και οχι νοτες μονοδρομος για εμενα η χρηση σετ 5χορδου οπως ειπα και πριν ρυθμιζεις αναλογα και το μπρατσο και εισαι οκ! ή η αγορα 5χορδου μπασσου Με σωστό set up και 45-105 όλα γίνονται... Και τώρα 45-105 φοράω κι έχω drop C κούρδισμα στο ένα μου μπασό... φόραγα από 5χορδο για ένα διάστημα αλλά ήταν πολύ σκληρό το όργανο!!! Με τις ernie ball τις 45-105 (κι ένα ibanez με MM hum) ηχογράφησα αυτό εδώ: LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassakos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 ωραιος!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleaman Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Drop c ειναι ενα τονο κατω ολο το οργανο μονο η e ειναι δυο και αρα το προβλημα. Επειδη παιζω με ψηλο action δεν ενοχλει και τοσο..μια 105 e δηλαδη θα φτιαξει το definition το οποιο στο precision μου με τις 45αρες που εχω κ δεν ειναι και τοσο τραγικο..ολα δειχνουν οτι παω για ernieball Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση