Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Εδω ο ντραμμερ δεν ο ιδιος με τα βιντεο στον ανοιχτο χωρο η κανω λαθος;Ανεξαρτητα απο αυτο ολα καλα!! ο ιδιος ειναι :) επισης μπορειτε να περασετε και μια βολτα απ την σελιδα μας στο fb για να ενημερωνεστε για μελλοντικες εμαφνισεις :) http://www.facebook.com/pieceofjoy3 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 και ενα τελευταιο :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Τώρα τα παρακολούθησα. Όλα πολύ ωραία. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Πολύ καλοί παιδιά! Τυχαία σας πέτυχα στο blue barell πέρυσι και μου μείνατε! Από τί gear περνάει η κιθάρα...? Ένα blues junior θυμάμαι κάπως αχνά... Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2013 Πολύ καλοί παιδιά! Τυχαία σας πέτυχα στο blue barell πέρυσι και μου μείνατε! Από τί gear περνάει η κιθάρα...? Ένα blues junior θυμάμαι κάπως αχνά... η κιθαρα ειναι custom απο τον Vagabond σωμα απο μαονι γκαμπον rosewood ταστιερα pickups tonerider tele vintage απο πεταλια εχω ενα box του blue pedals school -- voxy -- delay -- phaser Και εναν blues junior A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση