Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Όταν κάποιες μέρες έχω αρκετό χρόνο, ηχογραφώ τον εαυτό μου, δοκιμάζοντας συνδυασμούς κιθαρών/ενισχυτών/εφέ και μετά κάθομαι και ακούω τι έγραψα ενώ κάνω και παράλληλες ακροάσεις για λόγους σύγκρισης. Η ουσία αυτών που παίζω είναι συχνότατα βλακείες που δεν ακούγονται, γεγονός που με εκνευρίζει και με αποσυντονίζει από το θέμα μου που είναι η αξιολόγηση των ήχων. ;D Μια στο εκατομμύριο, από αυτά τα αυτοσχεδιαστικά/ημιαυτοσχεδιαστικά παιξίματα μπορεί και να κάτσει κάτι που μου αρέσει οπότε ή θα το αναπτύξω ή θα προσπαθήσω να το ηχογραφήσω καλύτερα (99,9% fail) ή θα το αφήσω ως έχει και θα το κρατήσω. Αυτό που θα ακούσετε παρακάτω είναι μια απλή ματζόρε ακολουθία με αρκετό αυτοσχεδιασμό και ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Το ονόμασα Since Thursday δε, γιατί άρχισα να το παίζω εχθές οπότε και αργά το βράδυ αποφάσισα να κρατήσω μια εκδοχή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 οταν σε ακουω μου θυμιζεις οτι εχω και δεξι ημισφαιριο στον εγκεφαλο γιατι ως συνηθως κοιμαται.να'σαι καλα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Ωραίο. Θα μπορούσε να ήταν μια εκτενής εισαγωγή στο Hallelujah στην εκτέλεση του Buckley. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Καλό σαν ήχος αλλά ανολοκλήρωτο κατεμέ.Δηλ κάπου περιμένεις μια αλαγή έστω στις δυναμικές ένα ψιλοαγρίεμα, κάτι άλλο μελωδικά αλλά δεν έρχεται.Κάπου με άφησε στην μέση.Το little big trouble που έσκασε μετά ήταν πολύ καλό καπάκι πάντως(άσχετο). If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο και εξαιρετικά χαλαρωτικό! ;) Πιστεύω ότι αξίζει η περαιτέρω ενασχόλησή σου μαζί του για κάτι πιο ολοκληρωμένο. Όχι βέβαια ότι κι έτσι με χάλασε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Μη εχοντας ακουσει το κομματι και διαβαζοντας τα σχολια,ειδα τι εγραψε ο Ray και με επιασε περιεργεια. Ο λογος ειναι οτι ολη την ημερα και χωρις καποιο λογο μου ειχε κολλησει το Hallelujah. Στα πλαισια λοιπον της σκληρης :P ;D ;D κριτικης το κομματι πραγματι ακουγεται περισσοτερο ως αυτοσχεδιασμος παρα ως ολοκληρωμενο τρακ. Απ'την αλλη νομιζω θελει μαστορια ενω ουσιαστικα αυτοσχεδιαζεις να ακουγεται ομορφα και να μην κουραζει το πραγμα. Νομιζω την εχεις(τη μαστορια) και ως Κρητικος που ειμαι και στα πλαισια της κριτικης των Κρητων ;D θα πω οτι με αρεσε και τουτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραία βάση για θέμα και .... με την προσθήκη κι άλλων οργάνων (ίσως και φωνής) και την κατάλληλη ενορχήστρωση, θα γίνει ακόμα πιο σούπερ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Μου αρέσει ως έχει, το θέμα του είναι ωραίο, μου έχει ήδη κολλήσει. Κι εκεί γύρω στο 2.50 το D7 και η πτώση στο C#m....yummy. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Nice!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Κόλλημα..since πρώτο άκουσμα :) Έυγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση