Grey Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Ωροσκόπο ξέρεις? Με το ζόρι θυμάμαι ότι είμαι καρκίνος. Δεν στο είπα για να μου τα δώσεις (πιθανολογώ ότι κατάλαβες γιατί το ανέφερα), αλλά αφού είναι έτσι ένα έχω να σχολιάσω......παντρεύτηκες μικρός. :P ;D ;D ;D Όχι και τόσο.Στα 29. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 παντρεύτηκες μικρός οχι σαν και εσενα το ρεμαλι θα ηταν ο ανθρωπος,που σε καθε βιντεο εχεις και αλλη γκομενα και μου κυκλοφορας με slim fit & παρδαλα πουκαμισα.... ου να μου χαθεις καπιταλα.... Όχι και τόσο.Στα 29. ενταξει ΒΡΕΦΟΣ παντρευτηκες ... ;D...εγω παντρευτηκα στα 37 (αλλα πηρα μικρούλα... ;D)...να φανταστεις οτι μολις τωρα στα ...47 εκανα και τον πρωτο κληρονομο της...αμυθητης περιουσιας μου...και των πινακωνε της ζωγραφικης που αγορασα με αυτην... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 οχι σαν και εσενα το ρεμαλι θα ηταν ο ανθρωπος,που σε καθε βιντεο εχεις και αλλη γκομενα και μου κυκλοφορας με slim fit & παρδαλα πουκαμισα.... ου να μου χαθεις καπιταλα.... εγω στα 37 (αλλα πηρα μικρούλα... ;D)... Αφού δεν με παίρνει ΚΑΜΙΑ....τι να κάνω γερομπισπίκη! :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 ......παντρεύτηκες μικρός. :P ;D ;D ;D και θα έχει να πίνει ενα ποτήρι νερό στα γεράματα ενο εσύ .... και μη μας πεις ότι δεν θα γεράσεις ποτέ....... :P ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 και θα έχει να πίνει ενα ποτήρι νερό στα γεράματα ενο εσύ .... και μη μας πεις ότι δεν θα γεράσεις ποτέ....... :P ;D Έχω ένα πορτραίτο ....κάτω στην υπόγα....μη σου πω πόσο το πήρα :P :P :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 και θα έχει να πίνει ενα ποτήρι νερό στα γεράματα ενο εσύ .... και μη μας πεις ότι δεν θα γεράσεις ποτέ....... :P ;D ξερει τι κανει η κουφαλα....θα καταρευσει ο ...καπιταλισμος οταν γερασει και θα παρει....Αμερικανα νοσοκομα με 20 ευρω το μηνα.... ;D μη σου πω οτι με την τυχη που εχει μπορει να του κατσει και καμμια Γερμανιδα (π.χ. η κορη της Κλωντια Σιφερ....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 ξερει τι κανει η κουφαλα....θα καταρευσει ο ...καπιταλισμος οταν γερασει και θα παρει....Αμερικανα νοσοκομα με 20 ευρω το μηνα.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα πορτραίτο ....κάτω στην υπόγα....μη σου πω πόσο το πήρα :P :P :P βρε κοίτα να νοικοκυρευτείς να κάνεις καμιά κόρη .....να πουλήσεις τον πίνακα να βολέψουμε και μεις τα παιδάκια μας . θες και τσαμπα αμερικάνα rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Λάκη,είμαι ο *************** ΟΚ, αν και έτσι κι αλλιώς όλοι πιστεύαμε ότι είσαι υπαρκτό πρόσωπο. ;D Αφαίρεσα τα προσωπικά στοιχεία. Earendil Mα γιατί;Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά τα στοιχεία. :) Που να σας έλεγα για τη γυναίκα μου το μανούλι... Υ.Γ.Τα 5 τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ ήταν ψεύτικα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 ολα αυτά που είπατε, ωραία και άξια. Αλλα ολα τα έργα τέχνης του κόσμου δεν μπορούν να φτάσουν σε αξία τον πνευματικό μου πλούτο. Απο την άλλη εγω βρισκω λίγο οποιοδήποτε ποσό δαπανηθεί για την αγορά οποιουδήποτε έργο τέχνης. Ειναι όλα ανεκτίμητα, απο τον πικασο μεχρι το παιδι μου που ζωγραφιζει με μαρκαδόρους, απο τον mozart μέχρι εμένα. Το πιό δεν πολύτιμο έργο τέχνης, είναι η ανθρώπινη ζωή. Το βλέμμα της γυναίκας της ζωής μου. Ο ήχος που κάνω όταν πέρδομαι. Το μάσημα μιας τσίχλας. Το χαμόγελο ενός παιδιού. Η τεχνη επρεπε να είναι δωρεάν και να έχουν προσβαση σε αυτη όλοι όπως όλα τα πραγματα. Αρκετα αυτή η ματαιοδοξία. Συντομα έρχεται Αυτός, και Αυτός .......................................... θα αλλάξει καθε αντίληψη μας. Τελος τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, τα συνορα, τα πρότυπα, οι σκοποί και οι στόχοι κλπ. που ξέραμε. Όλα αλλάζουν. Ερχεται Αυτός........................ Ο Καιρός Γαρ Εγγύς!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις