marathon Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Εγώ λέω να αρχίζουμε να την πέφτουμε σε όποιον μας ρωτάει για αγορά εξοπλισμού άνω των 500 ευρώ. Ένα μέσο μηνιαίο εισόδημα για χόμπι και βλακείες;;; Κράξιμοοοοο!!!!! Να μάθουν τα γουρούνια οι καπιτάλες... ρε φίλος....εξαρτάται που είσαι στη πυραμίδα!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 http://www.capital.gr/News.asp?id=1906771 Ολοι μαζι τα φαγαμε?? Afto ine η ηθικη ανωτεροτητα του καπιταλισμου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 I make it for you better, low price. ;D Θα σε αντιμετωπίσω ανάλογα. :-* Πρόσεχε τι θα διαλέξεις όμως. Είμαι λάτρης των αναλογιών και εχθρός των αναλογίων (στα live). Ένα μέσο μηνιαίο εισόδημα για χόμπι και βλακείες;;; Υπάγχουν τόσο χαμηλά εισοδήματα; Οh Mon dieu.... :o Ευτυχώς το limit μου είναι μεγαλύτερο και μαζί με κάθε μπάσο μπορώ να τσιμπάω και ένα πίνακα. Τσα ο πονηρός..... ;) ;) Ολοι μαζι τα φαγαμε?? Afto ine η ηθικη ανωτεροτητα του καπιταλισμου??? Το ότι τα φάγαμε μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεινάσουμε και μαζί. Ο καθείς στην ειδικότητά του. Δεν την μεταχειρίζομαι καλά την πείνα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 ρε φίλος....εξαρτάται που είσαι στη πυραμίδα!!! Πουθενά. Δεν ξαναπατάω Αίγυπτο... Μες στη βρώμα και τη μόλυνση είναι... Και το Κάιρο τρελή κίνηση... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Ολοι μαζι τα φαγαμε?? καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Afto ine η ηθικη ανωτεροτητα του καπιταλισμου??? διαβασε το αρθρο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Φιλανθρωπία είναι.................να πληρώνεις τη Γιούνισεφ που έχει πρόεδρα στην Ελλάδα το Κανελόπουλο,πρωην αρχισυνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, ή μήπως της ΓΕΣΕΕ- δεν ενθυμούμαι ακριβώς-επειδή δεν κατάφεραν να το κάνουν βολευτή και τον τοποθέτησε η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο, ναι αυτή η καλή κυρία που τα μπότοξ της μόνο στοίχησαν, όσο ο πίνακας των 106 μυρίων. Όσο για το καπιταλισμό, νομίζω ο ΣΦ έδωσε τον τέλειο ορισμό, όποιος έχει το μαχαίρι, ότι γουστάρει. Οι υπόλοιποι είΘτε Βορειοκορεάτες,τουρκαλβανοί, άπλυτοι, ουστ δεν ξέρετε από τέχνη ;D ;D ;D και εξ αυτού είμεθα σίγουροι πως είναι το τέλειο καθεστώς. Γιατί όπως λέει και η διαφήμηση, ''Όταν οι άνθρωπες προσπαθούν πιο πουλί, οι εταιρίες πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο''................Ανέστη εσύ την έγραψες μπρε αυτή τη θεική ατάκα ;D ;D Επίσης δεν είναι καθόλου υπερβολή που ο κλωτσοσκούφιας σουτάρωντας σε υψηλή κλάση για 10 χρόνια το τόπι βγάζει όσα αντιστοιχούν στο ακαθάριστο προιόν μιας πολύ μικρής χώρας, γιατί οάνθρωπας τα φέρνει διπλά και τρίδιπλα πίσω, ενώ ο οποιοσδήποτε γιατρουδάκος της σειράς σε όλη του τη καριέρα και μια ανθρώπινη ζωή να έσωσε αξίζει αυτά που παίρνει,δλδ τα τγία ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Όσο για το καπιταλισμό, νομίζω ο ΣΦ έδωσε τον τέλειο ορισμό, όποιος έχει το μαχαίρι, ότι γουστάρει. περιπου....ξεχασες μονο να πεις οτι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ειναι ικανος,ταλαντουχος και δουλευταρας μπορει ΑΝΕΤΑ να παρει το μαχαιρι... αν τα ξυνεις και περιμενεις απο το κρατος...μαχαιρια που σε εφαγε... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 ...............Ανέστη εσύ την έγραψες μπρε αυτή τη θεική ατάκα ;D ;D Όχι...ο Pascal την έγραψε...αλήθεια λέω!!! :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 ενώ ο οποιοσδήποτε γιατρουδάκος της σειράς σε όλη του τη καριέρα και μια ανθρώπινη ζωή να έσωσε αξίζει αυτά που παίρνει,δλδ τα τγία ;D ...αυτούς τους..."γιατρουδάκους" δεν πιάνει τώρα ο ΣΔΟΕ με τα πολλά εκατομμύρια στα εξωτερικά? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως που είμαι αρκετά έξυπνο παιδί ;D και διαβάζω όλα τα θρεντς που καταλήγουν σε ολίγον πολιτική αντιπαράθεση έχω να πω το εξής: Η κουβέντα μαμιέται από τη στιγμή που αρχίζουν (αυθαίρετα) οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί και τα "εσείς που" και "εμείς που". Εκ των πραγμάτων, μόλις αρχίσει αυτό το παιγνίδι, ο καθένας υιοθετεί αμυντική στάση ακόμη κι αν δεν έχει κανένα λόγο να υπερασπιστεί κάτι αφού μπορεί και να μην το πιστεύει. Προσωπικώς η αντίληψή μου για το πώς είναι και πώς θα ήθελα να είναι ο κόσμος, αποτελείται από θεωρήσεις από όλο το πολιτικό φάσμα και δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρόος διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος περιορισμός στη σκέψη ενός ανθρώπου από το να είναι ταγμένος πολιτικά. Παρεμπιπτόντως θεωρώ ότι το θέμα του πολιτικού στιγματισμού (α, είσαι φασίστας/α, είσαι κομμούνι) είναι και από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πολιτικού διαλόγου στη χώρα μας, πολύ απλά διότι τον εμποδίζει αφού τελικά καταλήγουμε να αλληλοκατηγορούμαστε για φανταστικές, πολύ συχνά, πεποιθήσεις αντί να συζητάμε σαν άνθρωποι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις