Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 don't get me wrong, τα H&M έχουν και μαμώ τα κοστούμια....και slim fit αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση φιλως...για να φορας slim fit πρεπει να εισαι και slim.... :'(....και slim εχω να δω τον εαυτο μου απο τοτε που ημουνα ΦΤΩΧΟΣ και ζουσα με μπανανες και δωρεαν προχθεσινη ξαναζεσταμενη πιτσα απο τον Ιταλο στη γωνια στη Νεα Υορκη ... ;D μετα πλουτισα και η υπερβολικη ΦΕΤΑ Parmigiano-Reggiano στη ΣΑΛΑΤΑ μου με εχει κανει τουμπανο.... α,να και μια φωτο μου για αποδειξη www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν διάβασα "αυτό το άρθρο"... ...κρίμα... :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 @ Grey Στο μέτρο που αφορούν αυτά που λες και εμένα (γιατί εν μέρει διαφωνήσαμε) , ΣΟΒΑΡΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, χωρίς ίχνος ειρωνείας σου λέω (και αν μου επιτρέπεις) . 1ον Παραπαίρνεις στα σοβαρά και προσωπικά κάποια πράγματα (καλά κάνεις και δικαίωμά σου). 2ον Εγώ "διαφωνώ" μαζί σου επώνυμα (μόνο ΑΜΚΑ δεν έχω δώσει εδώ μέσα ;D ;D ;D ), και εσύ είσαι ο «Grey» (καλά κάνεις και δικαίωμά σου). Και αντί να αισθάνομαι εγώ (έστω για την ισότητα των όπλων) κάπως, αιθάνεσαι εσύ , όπως αισθάνεσαι (και πάλι καλά κάνεις και δικαίωμά σου) . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Grey, θα σου συνιστούσα τελείως φιλικά να μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Κουβέντα κάνουμε και θα διαφωνίσουμε και θα συμφωνίσουμε και θα φαγωθούμε, όλα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν είσαι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος που έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Edit: με πρόλαβε ο "όμορφος" ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Edit: με πρόλαβε ο "όμορφος" ;D +1000 :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Πάντα ήθελα να πιω έναν καφέ(ή ό,τι άλλο πίνει) με έναν τέτοιο τύπο...Να μου εξηγήσει το σκεπτικό του. Και εγώ βέβαια το δικό μου...Το τι θα μπορούσε να κάνει με τόσα πολλά λεφτά. Πάω πάσο στην έστω ισχνή περίπτωση που το κάνει. Επίσης,πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν εγώ στη θέση του...Για να έβλεπα(αν μπορούσα),θα έκανα τις ίδιες γελοιότητες;Δεν αναφέρομαι μόνο στην συγκεκριμένη αγορά,που στην τελική μπορεί απλά να μην αντιλαμβάνομαι το "μεγαλείο" της περίστασης,αλλά σε όλα αυτά τα φαιδρά που κατά καιρούς γίνονται και μαθαίνονται. Τελικά ο Clapton (για να έρθω ξανά στην αρχή του ερωτήματος) που έχει κρεμασμένα πάνω από 100 μύρια στους τοίχους του...είναι γελοίος? http://www.huffingtonpost.com/2013/09/27/eric-clapton-gerhard-rich_n_4004388.html ΥΓ1. Καλά...άμπαλος είναι!!!! ;D ;) ΥΓ2. Μιλάμε γι αυτό το έργο...ούτε ο Λάκης δεν έχει τέτοιο πουκάμισο ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 @ Grey 1ον Παραπαίρνεις στα σοβαρά και προσωπικά κάποια πράγματα (καλά κάνεις και δικαίωμά σου). Έχεις δίκο.Πάλι. 2ον Εγώ "διαφωνώ" μαζί σου επώνυμα (μόνο ΑΜΚΑ δεν έχω δώσει εδώ μέσα ;D ;D ;D ), και εσύ είσαι ο «Grey» (καλά κάνεις και δικαίωμά σου). Λάκη,είμαι ο *************** ΟΚ, αν και έτσι κι αλλιώς όλοι πιστεύαμε ότι είσαι υπαρκτό πρόσωπο. ;D Αφαίρεσα τα προσωπικά στοιχεία. Earendil Grey, θα σου συνιστούσα τελείως φιλικά να μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Κουβέντα κάνουμε και θα διαφωνίσουμε και θα συμφωνίσουμε και θα φαγωθούμε, όλα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν είσαι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος που έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Έχεις δίκιο.Όχι πάλι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Τελικά ο Clapton ...είναι γελοίος? ....κουλός είναι! ::) ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά στοιχεία αφαιρέθηκαν. Earendil Καρκίνος...ενδιαφερον! αυτο εξηγει πολλα! Ωροσκόπο ξέρεις? All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά στοιχεία αφαιρέθηκαν. Earendil Δεν στο είπα για να μου τα δώσεις (πιθανολογώ ότι κατάλαβες γιατί το ανέφερα), αλλά αφού είναι έτσι ένα έχω να σχολιάσω......παντρεύτηκες μικρός. :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις