Προς το περιεχόμενο

106 εκατ. ευρώ στον τοίχο...

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο είναι το αντίθετο;

Το αντίθετο είναι να ακολουθούμε το παράδειγμα της εμπάθειας (με την καλή έννοια) όπως αυτή παρουσιάζεται και επιζητείται από κάποιο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι με ένα μπράβο στο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι, (Gates)  και να ενδίδουμε στους καλύτερους εαυτούς μας.

Στο τέλος αυτό είναι που το επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι περιμένει κι από εμάς.

Μην το κάνετε για οτιδήποτε άλλο. Κάντε το για τον καπιταλισμό.

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 290
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

...ειναι μαλλον ψιχουλα μπροστα σε αυτα που εδωσε για την Τσελσυ...και φυσικα σχεδον...εικοσαευρο μπροστα στη συνολικη του περιουσια (η περιουσια του αγγιζει σημερα τα 20 δις ευρω)

Χρειαστηκαν 13 σελιδες για να επιστρεψουμε στο δευτερο ποστ:

Αν ειναι κανενας σαουδαραβας που βγαζει το χρονο μερικα δισεκατομμυρια, θα σου εδινε 106 εκατομμυρια και θα σε εστελνε να πιεις μ'αυτα εναν...καφε στην υγεια του. :P Αυτα τα ποσα, οσο και μεγαλα να ακουγονται σε μας, για μερικους ανθρωπους ειναι απλα χαρτζιλικι.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Το αντίθετο είναι να ακολουθούμε το παράδειγμα της εμπάθειας (με την καλή έννοια) όπως αυτή παρουσιάζεται και επιζητείται από κάποιο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι με ένα μπράβο στο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι, (Gates)  και να ενδίδουμε στους καλύτερους εαυτούς μας.

Στο τέλος αυτό είναι που το επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι περιμένει κι από εμάς.

Χμμμ... :-\

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Είναι όμως υπερβολή,για σένα σαν LK,τα 106 εκατ. για μια τέτοια αγορά;Ναι ή όχι;

OXI...(για εμενα σαν SF.. ;D) & σου εχω (και εγω και οι αλλοι) εξηγησει γιατι τουλαχιστον 20 φορες στο παρον thread

αντε να κανω μια τελευταια προσπαθεια...(χωρις... να περιμενω και πολλα αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια για εμας τους καπιταλιστες... ;D)

1.ΔΕΝ γνωριζεις τι ΠΟΣΟΣΤΟ του ΠΛΟΥΤΟΥ του ανθρωπου που τον αγορασε αντιπροσωπευει το ποσο που δοθηκε (στο ειπα στις τελευταιες σελιδες με ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ παραδειγματα),οπως τα 2 ευρω που δινεις καθε μερα για ΚΑΦΕ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσο για τον Ινδο εργατη που παιρνει 2 ευρω ΤΗ ΜΕΡΑ ετσι και τα 106 ΕΚ. που εσενα σου φαινονται πολλα ειναι..ψιχουλα για τον Bill Gates..

2.Υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιθανονητα ο πινακας να αγοραστηκε για ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ λογους (αλλωστε για επενδυτικους λογους ειχε αγοραστει και απο τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ιδιοκτητη του )

3.ΕΙΝΑΙ ενας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ πινακας ενος απο τους μεγαλυτερους ζωγραφους ever και ΤΟΣΟ αποτιμαται στην ΑΓΟΡΑ.

ΤΙ ακριβως ΔΕΝ καταλαβαινεις απο ολα αυτα?

Το αντίθετο είναι να ακολουθούμε το παράδειγμα της εμπάθειας (με την καλή έννοια) όπως αυτή παρουσιάζεται και επιζητείται από κάποιο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι με ένα μπράβο στο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι, (Gates)  και να ενδίδουμε στους καλύτερους εαυτούς μας.

και μετα μου λες οτι εχω παρερμηνευσει την εννοια σολιψισμος... ;D  (οχι βεβαια πως καταλαβα και 100% αυτο το παραληρημα... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ΤΙ ακριβως ΔΕΝ καταλαβαινεις απο ολα αυτα?

ότι ο Παρθενώνας δεν είναι ένα μάτσο μπάζα...αλλά ένα διαχρονικό αριστούργημα...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

ότι ο Παρθενώνας δεν είναι ένα μάτσο μπάζα...αλλά ένα διαχρονικό αριστούργημα...

Ναι αλλα αν τον πουλησουμε για να ξεχρεωσουμε και τον αγορασει κανας Αμπραμοβιτς...οι μισοι θα τον κραζουμε που πεταξε τα λεφτα του...και οι αλλοι μισοι θα πανηγυριζουμε που με αυτα τα λεφτα θα διοριστουμε στο δημοσιο....ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχη του Ελληνα....με ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι φχαριστημενος... ;D

OXI...(για εμενα σαν SF.. ;D)

ΟΥΤΕ για μένα είναι πολλά. Ούτε είναι και λίγα. Δεν βάζω αξία σε έργα τέχνης. Ας βάλει "η αγορά".

Πολλά είναι όμως να τα έχει ένας άνθρωπος μόνο (αν τον αγόρασε μόνο ένας) και μάλιστα για ένα κομμάτι μόνο των επενδύσεών του. Ναι, προσωπικά και χωρίς περιπτύξεις, θεωρώ ανήθικη την υπερβολική συγκέντρωση πλούτου σε έναν άνθρωπο. Και ναι ξέρω, ό καθένας έχει την δική του έννοια περί υπερβολής, μέτρου και κοινής λογικής αλλά αν αφήσουμε απόξω τον αντίλογο για τον αντίλογο, αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.

Α, και βαριέμαι πάλι κοινότυπους χαρακτηρισμούς.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

OXI...(για εμενα σαν SF.. ;D)

Δεν σε ρώτησε κανείς. :D

σου εχω (και εγω και οι αλλοι) εξηγησει γιατι τουλαχιστον 20 φορες στο παρον thread

Όπως έγραψα και πριν,μου έχεις εξηγήσει το αυτονόητο τουλάχιστον 20 φορές...

Πάρε λοιπόν μερικούς αντιπροσωπευτικούς διαλόγους.

Nα...

"Σου αρέσει αυτό το φαγητό;"

"Όχι,αλλά βέβαια σε άλλους..."

"Σου αρέσει αυτός ο ποδοσφαιριστής;"

"Όχι,αλλά βέβαια έχει παίξει σε..."

"Σου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο;"

"'Οχι,αλλά βέβαια πουλάει..."

Ρε αδερφέ,δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο τύπος!Σε μένα,για τα δικά μου δεδομένα,με το δικό μου το γαμ...νο το μυαλό!

Μην προσπαθείς να με βάλεις σε καλούπια διαμόρφωσης αντικειμενικής και ψύχραιμης αποτίμησης((ειδικά εσύ)...Ποιος μπήκε για να μπω εγώ;

Παίζει να έχεις γράψει 14277 μηνύματα σε μορφή ατάκας;

Ρε αδερφέ,δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο τύπος!Σε μένα,για τα δικά μου δεδομένα,με το δικό μου το γαμ...νο το μυαλό!

Καλα και εμενα δε μου αρεσει το παστιτσιο...δεν ανοιγω και thread για αυτο... ;D  

τουλαχιστον εχεις γνωση της καταστασης του μυαλου σου ,ειναι μια καλη αρχη προς την ιαση.. ;D

Ναι, προσωπικά και χωρίς περιπτύξεις, θεωρώ ανήθικη την υπερβολική συγκέντρωση πλούτου σε έναν άνθρωπο

εσυ τουλαχιστον εισαι αντρας και παραδεχεσαι ξεκαθαρα που ανηκεις ιδεολογικα και πολιτικα.ΕΥΓΕ σου (δεν κανω πλακα). ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου