gerasimos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 εγώ φίλοι μου θα επιμείνω ότι αξίζει να δώσετε το κάτι παραπάνω για το microtrack. Απλά, το κάτι παραπάνω στη προκειμένη είναι πολλά παραπάνω και αυτό είναι ένα πρόβλημα αλλιώς, φαντάζομαι, δεν θα ετίθετο καν θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 ναι ωρέ ger...έχεις δίκιο...αλλά ξέρεις την προσωπική μου φιλοσοφία που την δηλώνω συχνά εδώ... τα ημίμετρα κάποτε πληρώνονται διπλά...γι αυτό κόβεις το τσιγάρο και τα μονόπετρα και τα μπουζούκια στις γκόμενες, ξεκινάς και την δίαιτα που ανέβαλες καιρό και παίρνεις εν ευθέτω χρόνο κατι που θα καλύπτει στο μεγαλύτερο δυνατό τις ανάγκες σου ποιοτικά, χρηστικά και σε βάθος χρόνου... :D ΥΓ. προσωπική εκτίμηση μην παρεξηγηθώ...εγώ λειτουργώ έτσι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 μόλις διάβασα για αυτό το zoom http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1901 δεν το έχω ακούσει για να το προτείνω, αλλά η πληρότητα των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με την χαμηλή -για αυτά που προσφέρει- τιμή, πιστευω ότι αξίζει περαιτέρω διερεύνησης από τους ενδιαφερόμενους... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Καλό φαίνεται, αλλά η τιμή είναι συγκρίσιμη με το MicroTrack... Edirol R-09 411 Euros M-Audio MicroTrack 395 Euros Edirol R-1 359 Euros Zoom H4 338 Euros Boss Micro BR 222 Euros ...τι έφτιαξα πάλι... Οι τιμές είναι ενδεικτικές από το Thomann, προκειμένου να υπάρχει συγκεντρωτική σύγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 ζωγράφισεςςςςςςς... :lol: το zoom το είδα (δεν θυμάμαι που δυστυχώς...μάλλον στο zzounds...γέρος άνθρωπος...συγχωρούμαι :roll: ) 299 δολάρια, γι αυτό και η χαμηλή τιμή που ανέφερα... το καλό είναι ότι και το micro trak έπεσε...431 ευρώ είχε στον θωμά όταν το είχα πάρει... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση