atreu73 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Με πρόσταξε ο κύρης μου Να μάθω μία τέχνη Τι μου ταιριάζει, τι μπορώ, Τι το χέρι μου αντέχει Και έμαθα τον όλεθρο Κι όπου σταθώ και πάω Με το τσεκούρι που κρατώ Πια όλα τα μετράω Με όρισε ο κύρης μου Μέσα στην παραζάλη Πώς να γεμίσω αίματα Το άδειο μου κεφάλι Σαν αετός πελώριος Που κράζει καθώς πέφτει Με πνεύματα Θεόρατα Να μου βαράν το ντέφι Να μ’ έχεις πάντα στο μυαλό Κι αν δεν μ’ έχεις γνωρίσει Του ονείρου σου ο ήρωας Του ξύπνιου σου γαμήσι he_bids.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 ακουσα με ευχαριστηση για αλλη μια φορα ενα απο τα υπεροχα εργα σου, δεν μπορω να λεω τα ιδια για την υπεροχα ζεστη και παθιασμενη φωνη σου, που ισορροπει τοσο όμορφα μεταξυ ευαισθησιας και αγωνιστικής θα τολμουσα να πω δυναμικής. Βασικα για οτι φτιαξεις απο εδω και μπρος αυτο θα εννοειται, δεν το ξαναγραφω αλλα να ξερεις οτι θα θελω να το αναφερω προσωπικα Θα επιδοθω στο να σου κανω καποιες οχι τοσο ουσιαστικες αλλα πρακτικες παρατηρησεις στο οτι θα πρεπει να κοψεις λιγο μπασο απο την φωνη στην ηχογραφηση σε καποια σημεια με τις αναλογες μπασες νοτες στο πιανο δημιουργειται βομβος που αδικει την ερμηνια. Ισως στην μιξη γενικα αν εκοβες λιγο μπασο , να βελτιωθει , αλλα εχω θα τα δουλευα ανεξαρτητα μεχρι να πετυχω την επιθυμητη ενταση. Στα νεα μου creative gigaworks t40 version2 στο pc (για pc ηχεια απλα σπέρνουν) ακουγεσαι κρύσταλλο σε σημειο που θελω να κοψω εγω τα μπασα για να φυγει ο μικρουλης βομβος για να σε απολαυσω καλυτερα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 ακουσα με ευχαριστηση για αλλη μια φορα ενα απο τα υπεροχα εργα σου, δεν μπορω να λεω τα ιδια για την υπεροχα ζεστη και παθιασμενη φωνη σου, που ισορροπει τοσο όμορφα μεταξυ ευαισθησιας και αγωνιστικής θα τολμουσα να πω δυναμικής. Βασικα για οτι φτιαξεις απο εδω και μπρος αυτο θα εννοειται, δεν το ξαναγραφω αλλα να ξερεις οτι θα θελω να το αναφερω προσωπικα Αυτό κι από μένα. Στο τέταρτο στίχο της πρώτης στροφής η αλήθεια είναι πως απορώ γιατί δεν έγραψες '' η χειρα μου αντεχει'' No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Εκπληκτικό. Εξαιρετικός στίχος και η μουσική τον απογειώνει. Η ερμηνεία, επίσης. Και η παύση στην αρχή της τέταρτης στροφής, εμπνευσμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση