Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Λογω σπανιοτητας φανταζομαι. Monosynth ηταν παντως. Αν θυμάμαι καλά ολόκληρο - πλήρες πρέπει να το έχω δει μόνο στο μουσείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Ποιο μουσειο? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Εργοστάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Μάιστα. Ελεγα μηπως το ειδες στο καινουργιο μουσειο την Ακροπολης, μια και το νεοκλασσικο του Παπαθανασιου ειναι φατσα-καρτα και... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Νο, στο εργοστάσιο υπάρχει "μουσείο" με όλα τα προϊόντα που κατασκευάστηκαν. Κάποια δε είναι πολύ πριν την ίδρυση της εταιρείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν φτιαχνεις κανενα θρεντ να ποσταρεις και μερικες φωτος να δουμε και μεις? Φανταζομαι θα εχεις φωτογραφιες απο κει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Άμα σου πω πως δεν έχω, θα με πιστέψεις; Εδώ δεν έχω κρατήσει άλλες από παρουσιάσεις δικές μου, ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
weberdcoe Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Πολλοί για τα remasters συκοφαντούν τους συνθέτες ότι ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια επειδή δεν έχουν καινούργιο υλικό... η αλήθεια μερικές φορές μπορεί να είναι και αυτή, όμως ένας συνθέτης είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εκμεταλεύεται την καινούργια τεχνολογία προκειμένου τα τελειοποιεί ηχητικά το έργο του... και το ιδανικό είναι το remaster να το κάνει ο ίδιος ο συνθέτης, όπως κάνει εδώ ο σιου. Πρωτοπόρος, ερευνητής, εφευρέτης, δοκιμαστής νέων τεχνολογιών, βιρτουόζος των πλήκτρων... simply...VANGELIS! Ένας Έλληνας που με τον ιδρώτα του τιμά την Ελλάδα. http://www.youtube.com/channel/UCAbdVOV_LECmvGCau45S9oQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση