marilazi Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας noizy παιδες τσεκ αουαρ νιου βιντιο! Μάριος www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, ωραία πήγε το τραγούδι και το βίντεο, καλόγουστο θα σας έλεγα. Έχετε πιάσει αρκετά καλά το vintage style retro κλπ, πολύ καλή προσπάθεια, υπάρχει όμως κάτι που ενοχλεί κατά την ταπεινή μου άποψη. Πιστεύω λοιπόν ότι οι στίχοι δηλαδή τα λόγια ''καταλαμβάνουν'' αρκετό χώρο στο τραγούδι και δεν το αφήνουν να ''αναπνεύσει'', με συνέπεια να γίνεται λίγο κουραστικό και αγχωτικό. Χρειάζεται λιγότερα μέτρα στίχοι ,ως επίσης και κάποιο χώρο για σκέτη μουσική(μέτρα χωρίς λόγια) ούτως ώστε να μην χαθεί η ομορφιά του. ;) Φιλικά Σωτήρης :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμόμουν το τραγούδι απ τους μάνκις και το άκουσα μετά. Προσωπικά θεωρώ το στυλ κάπως πλαδαρό, δήθεν και ψευτοκουλτουριάρικο σε στυλ Νουβελ Βαγκ κλπ . Η επιλογή της ενορχήστρωσης, το ασπρόμαυρο, ο χώρος, το όλο στήσιμο σε συνδυασμό. Αν κάτι είναι μοναδικό-και δεν το λέω με σεξιστική διάθεση- είναι η κοπέλα που τραγουδά. Έχει τη φάτσα και τη φωνή μιας ντίβας- ίσως και να το αισθάνεται- μόνο που το βγάζει λάθος ντυμένη σ' αυτό τον αχταρμά κουρελιών και τα ορειβατικά πέδιλα. Για τους υπόλοιπους μουσικούς δεν έχω να πω κάτι πλην του ότι στέκεστε υπέροχα σαν μουσικοί και νομίζω πως είστε ικανοί μαζί και με τη κοπέλα για πολλά πράγματα. Εύχομαι και ελπίζω η γνώμη μου να γίνει αντιληπτό πως δεν έχει καμιά πρόθεση να σας μειώσει, απλά να σας ενθαρύνει για κάτι καλύτερο...................πάντα σύμφωνα με τη προσωπική μου αισθητική, η οποία δεν αποτελεί γνώμη ειδικής βαρύτητας ατόμου ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Εμένα μου άρεσε η εκτέλεσή σας! Ήταν αρκετά διαφορετική από την αυθεντική και με μια Amy Winehouse πινελιά. Η φωνή της κοπέλας μου άρεσε πολύ όπως επίσης και η λιτή ενορχήστρωση που επιλέξατε. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Εξαιρετική διασκευή. Ξεχώρισα κιθάρα (τρομερό δεξί) , και υπέροχη φωνή. Εάν ήμουν στην Ελλάδα, θα ήθελα πολύ να σας δω live. Η γενικότερη αισθητική του video ταιριάζει αρκετά στο ύφος της διασκευής και μεταφέρει ένα live κλίμα, το οποίο μου άρεσε επίσης :). Και πάλι μπράβο ! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Το κορίτσι που τραγουδά έχει ένα πολύ όμορφο στόμα.Είναι το πρώτο πραγμά που πρόσεξα γιάυτό το λέω πρωτό.Εχει και ωραία φωνή αλλά καπού θέλει να το πάει και αυτό με χάλασε γιατί πρωτότυπα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι(με άθλια ρούχα όπως είπε και ο παραγκας,χαθήκαν τα φορέματα ,σου πάνε και γυρίζεις και κλιπ)λοιπόν τέλος με την τραγουδίστρια.Το τραγούδι μια χαρά ήταν,αρκετά winehouse αλλά καλό.Πιστέυω από ότι άκουσα ότι μπορείτε και καλύτερα.Το κορίτσι είναι σούπερ συν άρα προσπαθήστε και να βγαίνει όμορφα και πρωτότυπα και την πήρατε την παρτίδα.Αυτά.Μου άρεσε!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Το κομμάτι (το original) δεν το ξέρω, αλλά μια χαρά μου ακούστηκε (αν το άκουγα π.χ σε ένα ξενοδοχείο, θα μου άρεζε). Το video είναι καλογυρισμένο και ωραίος ο χώρος. Θα συμφωνήσω με τους ανωτέρω, εντελώς λάθος το ντύσιμο της τραγουδίστριας (από τη στιγμή που μιλάμε για video ή και για live μοιραία το μάτι πέφτει και σε αυτά,). Πολύ ωραία γενικά πάντως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο,εξαιρετη φωνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Εξαιρετική διασκευή. θα ήθελα πολύ να σας δω live. Και πάλι μπράβο ! +1000 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Εμενα μου αρεσε ολο το πακετο... μουσικοι, τραγουδιστρια, ατμοσφαιρα. Θα ηθελα πολυ να σας ακουσω σε κατι δικο σας αναλογου υφους. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση