atreu73 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Θέλω κριτική. theres_a_path.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Αγαπητέ atreu το κομμάτι, αν και δεν ανήκει στα ακούσματά μου, μου άρεσε! Η ερμηνεία σου ήταν φοβερή και οι δυναμικές που χρησιμοποίησες στη φωνή σου μου άρεσαν επίσης. Η μόνη μου "ένσταση" είναι στην ένταση των φωνητικών στη μίξη. Κατά τη γνώμη μου ήθελαν ένα "κλικ" πιο χαμηλά. Η μουσική ήταν εξίσου ωραία με ενδιαφέρουσες εναλλαγές ανάμεσα σε κιθάρα και πιάνο. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Βρε καλώς το πάνκη ;D έτσι είπα μόλις άκουσα τα τούμπανα στην εισαγωγή. Συμπαθέστατη η προσομοίωση κιθάρας, όμορφα τα τούμπανα ως το σημείο που μπαίνουν τα φιούτσι στο 0,41 τα οποία ακούγονται πσεφτικα ;D Συνολικά πολύ όμορφο, μου θυμίζει πολλά από τη δεκαετία του 80 κατά Αγγλία μεριά. Νομίζω όμως πως έχεις γράψει πιο πρωτότυπα πράγματα . Βασικά πιστεύω πως πάσχει σε πρωτότυπη ενορχήστρωση, για την οποία πιστεύω πως είσαι ικανός να την είχες βρει, ώστε να ξεφύγεις από τον ήχο του 80. Ως συνήθως οι φωνές υπέροχες. Να μας δώκεις και στίχοι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Συγγνώμη για την καθυστέρηση και την παράλειψη των στίχων αλλά έπρεπε να φύγω εσπευσμένα για Σέρρες (καρκινική γραφή (διαβάζεται το ίδιο κι ανάποδα)) για να πάω τον παππού της γυναίκας μου στο χωριό του καθότι η προγραμματισμένη εγχείρηση του πήρε αναβολή. Ωραίο ταξίδι, φτιάξανε και τους δρόμους, ο παππούς βέβαια μαζεμένος, λίγο τρομαγμένος, δεν μιλούσε πολύ στη διαδρομή. Η πεθερά μου πάντως λέει ότι πάντα έτσι ήταν ο παππούς. Δεν μιλούσε πολύ. Σαν εκείνον τον οδηγό από τον άγγλο ασθενή που στο τέλος της διαδρομής σήκωνε το χέρι του κι έλεγε «Χάιφα» ή δεν θυμάμαι τι. Ευτυχώς ο γιατρός δεν ζήτησε φακελάκι και όλα θα πάνε καλά. Θα του βγάλουν λέει έξω την καρδιά για να του περάσουν καινούργια βαλβίδα! Φοβερό. Επιστήμη. Τί να πεις; Μπράβο. There’s a path through the fog where we meet Where we wait and wait Drilled a hole through the wall just to fit And to wait and wait. Just to wait and wait and call With a newborn voice for all There’s a lie we all try to complete By just laying there Through the wires and into the heap Where we lie awake Where we lie awake and fall With a newborn face for all Lovely sights of scribbled lines That fill my eyes Happy ways to find we all belong Wishes spent and stories told to help me through To get me through this lonely night While I wait and wait and fall. There’s a path through the fog pretty steep Where we wait and wait Hold the line, mind the gap, count the sheep And just wait and wait For the symmetry to hold While our-newborn-selves run cold Το ‘κλεψα από ένα γνωμικό του Bukowski Αν το ΄χε γράψει και με ρίμα θα έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Το άκουσα και το ξανάκουσα ,προσπαθώντας να καταλάβω αν το τραγούδι λειτουργεί καλά έτσι όπως είναι ενορχηστρωμένο ή έπρεπε να πάει ανάποδα,δηλ στην αρχή τα χαλαρά πιάνα και μετά οι βρώμικες κιθάρες σαν κρεσέντο ένα πράγμα. Τελικά έιναι μια χαρά έτσι ,το τελείωμα μου βγάζει κάτι από μιουζικαλ,κάπως.Ωραίο.Θα μπορούσε να κρατήσει και λίγο παραπάνω με κάποια επανάληψη στίχων,αλλά γενικά σε κερδίζει. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση