Holystone Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 τι ενισχυτη χρησιμοποιεις ? Μεχρι να παρω τον bugera v22 που εχω αποφασισει, για την ωρα τον παλιο μου Peavey envoy 110 Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 δεν διαβασα τι εγραψαν οι προηγουμενοι αλλα σου λεω κανε αυτο που ειπες στην αρχη. σιγα-σιγα και με αγγελιες απο το νοιζ.. η κιθαρα σου ειναι ανωτερη απο επιφον... Κακως δεν διαβασες........ think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 νταξ' διαβασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Βασικα ο ηχος που ψαχνω στο neck, θα τον περιεγραφα... χμ... καθαρο, σκαστο, διαυγη, αλλα με ισορροπια στα ψηλα, και οχι αδυναμο, dull, πνιγμενο, να παλευει να βγει μπροστα (ναι ξερω, αμα ανοιξεις τις συχνοτητες που θεωρουνται πως δινουν αερα δηλ περισσοτερες υψηλες αρμονικες, βγαινει μπροστα) Στην ουσια, ισορροπημενο σε σχεση με τον sd jb, (που ειναι γεματος, και πιο balanced νομιζω) (Πωπωπω, τι γραφω παλι σημερα! :) ) Pearly gates τοτε σε αυτην την περιπτωση. Ο '59 ειναι πολυ μουντος σ2 αντιθεση με τον pg που και σκασιμο εχει και πολυ καλα καθαρα και δεν ξηνει. Τους εχω σαν σετ...αμα θες και μενεις αθηνα ελα να τους ακουσεις στην κιθασα μου για να παρεις μια ιδεα του πως ακουγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Pearly gates τοτε σε αυτην την περιπτωση. Ο '59 ειναι πολυ μουντος σ2 αντιθεση με τον pg που και σκασιμο εχει και πολυ καλα καθαρα και δεν ξηνει. Τους εχω σαν σετ...αμα θες και μενεις αθηνα ελα να τους ακουσεις στην κιθασα μου για να παρεις μια ιδεα του πως ακουγονται. Δεν τους εχω ξανακουσει τους pearl gates. Δυστυχως ομως λογω και οικονομικων συνθηκων, θα παω στην περπατημενη οδο (και πιο οικονομικη) να παρω ή τον jazz ή τον 59. Θα την κουμπωσω και στον bugera, θα τον λιωσω στο ψαξιμο, και αν δω οτι τελικα δεν φταιει ο ενισχυτης θα ψαχτω ακομα περισσοτερο Και πιο συγκεκριμενα (μην ανοιγω και αλλο θρεντ, ε; ) πως κρινεις μεταξυ τους τον jazz με τον 59; Δηλ, αριθμητικες αποχρωσεις του 8-4-6 πχ σε αντιστοιχα: bass-mid-treble τι τους βαζετε; Σε ευχαριστω παντως φιλε harrisxr650 για την προθεση να τους δοκιμασω :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2013 Δηλ, αριθμητικες αποχρωσεις του 8-4-6 πχ σε αντιστοιχα: bass-mid-treble τι τους βαζετε; http://www.seymourduncan.com/comparetones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 http://www.seymourduncan.com/comparetones +10000 respect! Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Φιλε grey, τι να πω! Τους ακουσα τους ακουσα και συγκρινα! Ο pearl gates φαινεται να ειναι αυτος που ψανχω! Δηλ, πιο bright για neck (το σκεπτικο μου: μιας και οσο πιο πανω στο neck πας, τοσο πιο μουντος γινεται ο ηχος, ερχεται ενας πιο bright μαγνητης και εξισορροπει.) Αλλα αυτοι πανε συνηθως σετ; (Οκ θα μου πειτε οτι ολα ειναι θεμα γουστου, αλλα για καποιον που "40 χρονια φουρναρης, και εχει ψησει" τις διαφορες τις καταλαβαινει) Θελω μια κυριως δοκιμασμενη επιλογη, να μην βρεθω προ εκπληξεων Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως με pg για neck και jb για bridge ειμαι υπερευχαριστημενος. Και το προτεινω και παλι αν σε βγαζει ο δρομος.ελα να τους ακουσεις για να παρεις μια ιδεα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Thanx man :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση