Προς το περιεχόμενο

Ποιά η άποψη σας για αυτό το όργανο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας αρέσει, δεν σας αρέσει ; Σας ταιριάζει ή όχι, ο ήχος του πώς σας φαίνεται; Θα το αγοράζατε; Ποιά η άποψη σας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαπα και cheesy ηχος. Για καποια συγκεντρωση ΚΑΠΗ καλο ειναι, αν εχουν βεβαια να διαθεσουν το τρελο ποσο των...50,000€ που κοστιζει αυτο το "αρμονιο". :-X

Wersi Louvre GS1000 (Robert Bartha Edition)

http://alturl.com/4fy6b

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ακομα και καλός να ήταν ο ήχος, το οργανο θα παρεμενε μια απο τις πιο κιτς προτάσεις.

Ακομα και τη δεκαετία του 80, μεσα σε μια ροζ ντίσκο με το ονομα "Gay Μονόκερος της Αγάπης", το οργανο αυτο θα φαινόταν υπερβολικα κιτς ;D

Mια και σου αρεσε, αφιερωμενο το παρακατω βιντεο Made by Wersi, σε σενα και σε οσους αγαπανε την πραγματικη πχιοτικη μουσικη. image.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

δεν με χαλασε τοσο ο ηχος του , δεν ειναι ασχημος, ενταξει δεν ειναι να τρελαινεσαι κι όλας, αλλα ειναι ....... ειναι tooooo much,

Οχι φυσικα δεν θα το αγοραζα, μου ταιριαζει βεβαια γιατι ειμαι κιτσαρία ουτως η αλλος, σουργελίζω, αλλα προτιμουσα να παω σε εναν επιπλοποιο και να φτιαξω κατι δικο μου και να του βαλω μεσα μια υλοποιηση στυλ nekko

Πολυ ποιο λιγο θα μου ερθει και θα εχω και καλυτερο ηχο και κοτσαρω και δυο ηχειαρες και 2 led 32αρες  απο τον κοτσοβολο κολλητα  πανω. Εχω φαντασία ε?  μμμμμμμμμμ

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου