stratigos Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστω! ;) Το ξερω (μου το ελεγες και απο τοτε οτι θελει βελτιωσεις και γεμισματα). Βασικα, το ειχα παρατησει και τωρα το βρηκα παλι που εψαχνα πιο παλια μου projects στο fl και λεω για κατσε να του κανω ενα mastering να δουμε. Πιο πολυ δηλαδη για πειραμα. Το αν θελω να το τελειωσω δεν το ξερω :P (γιαυτο και εχει μεινει σε αυτη τη μορφη του τοτε...το ανεβασα στο youtube δηλαδη σαν δειγμα της ''δουλειας'' μου ας πουμε), αλλα αν αποφασισω να το τελειωσω και να το κανω σωστα, θα λαβω υποψιν ολα οσα μου ειπες στο προηγουμενο ποστ αλλα και στα παλαιοτερα. Με 100.000 ευρω αμα θελεις το αναλαμβάνω χαχα (πλάκα κανω) Εννοειται οτι αν θελεις το καθε καναλι ξεχωριστα (ή και τα midi), να παιξεις, πειραματιστεις κλπ, στα δινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 στειλτο αμα θελεις γιατι μου αρεσει να ασχολουμαι, αν και θα αργησω, γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος. Αν εχω και εμπνευση μπορει να δωσω κι εγω καμμια ιδέα, χωρις να επεται οτι θα πετυχω βεβαια. Στειλτο αμα δεν βαριεσαι στο mail μου, ειναι στο προφιλ μου, χωριστα κανάλια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Στα εστειλα (σε mp3 μορφη -128kbs- για να μην γινει μεγαλο πολυ το συμπιεσμενο αρχειο). Εχω στειλει σε λουπα το καθε καναλι και οχι ολη του τη διαρκεια οπως ειναι στο κομματι, περαν τον φωνητικων που το εστειλα και ολη τη διαρκεια χωρις εφφε και σε λουπες με εφφε. Ελπιζω να ηρθε και να ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 οκ, θα το δω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Bpm 114. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Bpm 114. Μπορω να βρω τα bpm αλλα thanks Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Χαχα..Ναι, δεν ηθελα να υπονοησω κατι... :P ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση