ΔημήτρηςΒ Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες!Εχω μια κατοσταρα κεφαλη και αναγκαστικα πρεπει να βρω καποιο τροπο να εχω καλο ηχο σε λογικες εντασεις!Δεν εχω ιδεα τι γινεται με attenuators και θελω συμβουλες πανω σε αυτο το θεμα(μαρκες,ειδη,τιμες κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημήτρη καλησπέρα και καλώς ήρθες! :) Μέχρι να σου απαντήσει κάποιος γνώστης του θέματος, ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα θέματα σχετικά με attenuators. Πήγαινε στην "Αναζήτηση" του φόρουμ και γράψε attenuators. Θα σου βγάλει όλα τα σχετικά θέματα που έχουν συζητηθεί. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Το βασικό θέμα για επιλογή ειναι το χρηματικό. Μπορείς να πάρεις ένα weber το οποίο ειναι σχετικά οικονομικό αλλά μπορείς να πάρεις και ένα phantom ´η aracom και η τιμή να ξεφύγει. Οι κυρίες διάφορες μεταξύ των attenuators βρίσκεται στο τροπο λειτουργίας τους και ο βαθμός εξέλιξης τους τεχνολογικά. Πχ το weber θεωρείται πρώτης γενιάς ενώ το arakom τελευταίας γενιάς. Εγώ έχω ένα Motherload Elemental και κάνω μια χαρά την δουλειά μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SATANISTER666 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δες το Rivera Rockcrusher. Ειναι Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο, αλλα θα ματωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inkve Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 χωρις να το εχω δοκιμασει ειναι το πιο οικονομικο ομως ακουγεται ξεκαθαρα στο βιντεο οτι ο ηχος σου δεν χαλαει οσο γονατιζεις τον ενισχυτη... ευρω 89.95.... το συγκεκριμενο στο βιντεο ειναι για 50W...στην σελιδα τους θα βρεις και για 100W....οχι πως αν το βαλεις σε κατοσταρι κεφαλι δε θα λειτουργησει απλως δεν θα εχεις τοσο μεγαλο range στο attenuation δες ολο το βιντεο... http://www.recycledsound.net/ http://www.youtube.com/watch?v=gMQV-nV09aU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΔημήτρηςΒ Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους.Τα τσεκαρα ολα και μπορω να πω οτι με εξεπληξε παρα πολυ το aracom..βεβαια ειναι απλησιαστο αλλα με λιγη πεινα κατι θα γινει..κατι ακομα,σε σχεση με τα αλλα πεταλια,υπαρχει καποιο προβλημα,θα συνεχιζουν να συμπεριφερονται κανονικα ή θα αλλοιωνεται ο ηχος τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να μας πείς ποιά κεφαλή έχεις; Απο περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους.Τα τσεκαρα ολα Τσέκαρες ΚΑΙ τα προηγούμενα θρεντς και τις συζητήσεις τους? Γιατί ελπίζω το "όλα" να μην περιορίζεται στα ελάχιστα μοντέλα & πληροφορίες που αναφέρονται εδώ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΔημήτρηςΒ Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Τσεκαρα και τα προηγουμενα threds και γενικα κανω πολλη ερευνα!Εχω τον vintage modern ο οποιος εχει master volume αλλα αρχιζει να ακουγεται κανονικα γυρω στο 6-7/10 που ειναι μια ενταση στην οποια οι γειτονες δν θα ειναι και πολυ ευχαριστημενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2013 Αν θες attenuator πηγαινε στο fuzzville, τα παιδια εκει έχουν φτιάξει εναν passive attenuator πολυ καλή τιμη, 80 ευρω http://www.fuzzville.gr/fuzzville/119-f.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση