Προς το περιεχόμενο

Fender Pawn Shop Special Ramparte Amp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανώς, μόνο με το Volume της κιθάρας θα μπορείς να κοντρολάρεις τον ενισχυτή.

Ωμό, αλλά και κομματάκι δύσχρηστο...

+1

...εως πολυ δύσχρηστο!!!

+2

Γιατι αν βαλω το boost για να αρπαξει ο ηχος μου αλλα αναγκαστω να κοψω το volume της κιθαρας στη μεση για να μη με δειρουν οι υπολοιποι της μπαντας τοτε οχι απλα εχασα το boost που ηθελα αλλα εκανα κανονικοτατα μια τρυπα στο νερο.

Το πως ακριβως συμπεριφερεται ο ενισχυτης βεβαια πρεπει να το δουμε απο κοντα αλλα εμενα αυτη η λεπτομερεια με ανησυχει, το βλεπω ευκολα για dealbreaker...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πάντως, η φιλοσοφία της σειράς pawn shop (απ' όσο έχω καταλάβει τουλάχιστον) είναι κουμπώνω-παίζω. Το versatility μάλλον δεν είναι το δυνατό σημείο αυτών των ενισχυτών.

Ενωμοτάρχης

Τον έφερε ο Γερμανος αλλά είναι πιο ακριβός από ότι τον περίμενα. Σχεδόν στα λεφτά του pro junior.

http://www.thomann.de/gr/fender_vaporizer_slate_blue.htm

• 8 μήνες αργότερα...
  • 4 μήνες αργότερα...

(μετά απο καιρό...) τους έχει δοκιμάσει κανείς?

Κανένας κάτοχος του εν λόγω ενισχυτή (vaporizer) να μας πει εντυπώσεις ? είμαι έτοιμος να τον παραγγείλω, είναι τόσο θορυβωδώς όσο ακούγεται ?  μόνο στο reverb ή γενικά ?  :) ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Κανε μια επαφη με τον συμφορουμιτη που τον πουλαει ....

http://smart.noiz.gr/details.php?id=223503

Αποψη μου ειναι (μετα απο συζητηση στο καταστημα που τους εισαγει κατα την δοκιμη του) οτι ειναι μια χαρα για το σπιτι αλλα θεωρω οτι θα ειναι μικρος για προβα η λαηβακι...

Οπως και να εχει ειναι ....γλυκα ο ατιμος.

Κανε μια επαφη με τον συμφορουμιτη που τον πουλαει ....

http://smart.noiz.gr/details.php?id=223503

Αποψη μου ειναι (μετα απο συζητηση στο καταστημα που τους εισαγει κατα την δοκιμη του) οτι ειναι μια χαρα για το σπιτι αλλα θεωρω οτι θα ειναι μικρος για προβα η λαηβακι...

Οπως και να εχει ειναι ....γλυκα ο ατιμος.

O συμφορουμίτης τον πουλάει 230 ! και 249 έχει καινούργιος ! τι να πω μαζί του ??  ??? εκτός πραγματικότητας τιμή!!

Στα ξένα φόρουμ λένε ότι έχει πολύ θόρυβο το reverb, και ότι με τις πρίζες έχει μια ευαισθησία και  βγάζει θόρυβο, απλά ρωτάω αν κάποιος τον έχει να μου πει ...

Καλα οτι ειναι εκτος ειναι δεδομενο, ο λογος που σου προτεινα επαφη ειναι να δεις γιατι τον δινει καινουργιο...πιθανολογοντας καποιο θεματακι....ή οτι ειναι μικρος για προβα-λαηβ ή αλλο παρομοιο με αυτα που αναφερεις...

Καλα οτι ειναι εκτος ειναι δεδομενο, ο λογος που σου προτεινα επαφη ειναι να δεις γιατι τον δινει καινουργιο...πιθανολογοντας καποιο θεματακι....ή οτι ειναι μικρος για προβα-λαηβ ή αλλο παρομοιο με αυτα που αναφερεις...

Χωρίς να τον έχω ακούσει από κοντά, θεωρώ ότι λάμπα 12 Watt με 2χ10 μεγάφωνα είναι μια χαρά και για πρόβα και για live, αν δε σε πολυνοιάζει το headroom. Το πρόβλημά του είναι το βάρος που απ' ό,τι βλέπω αγγίζει τα 17 κιλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου άνετος στο κουβάλημα. Οπότε σπίτι ή μόνιμα στούντιο.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου