Προς το περιεχόμενο

Fender Pawn Shop Special Ramparte Amp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο, στην αμερικη (οπου ειναι και η βασικη αγορα τους) δεν εχουν τα φετιχ που εχουμε εμεις με αυτα. Θυμαμαι οταν πηγα, ειχα παθει με το ποσο φτηνοτερα ηταν ολα απο ευρωπη, θα περιμενες ολοι να εχουν gibson fender marshall κτλ με τις ντουζινες. Κι ομως, εμεις αναλογικα ειχαμε καλυτερα πραγματα, γιατι εκει και μετρουσαν το $$ πιο πολυ, και εχουν και αλλη λογικη, πιο μαζεμενη με τις αγορες..

προφανως, με τις στρατιες των marketing directors και consultants που διαθετει η fender, το μοντελο αυτο τους συμφερει οικονομικα.. Το ιδιο σου το post περιγραφει αρκετα καλα το γιατι  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...και απορω γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εσκιζαν σε πωλησεις

σε αναγκαζουν να τρεχεις να βρεις φραγκα...η τωρα η ποτε του χρονου δεν θα υπαρχει

Μία λέξη μόνο:

Τεχνητές ανάγκες  ;D

αλλιως θα κάναν κι αλλοι αυτό

...εχω ξεφυγει πια και απ το gas και τα πουλησα ολα και εμεινα με εναν ενισχυτη και 2 κιθαρες και ειμαι κουλ....

και ποιά εταιρεία θέλει κάτι τέτοιο;  ;D

(Μη σου πω θα αναγκάζονταν να...παίζουν μουσική με τους φίλους τους αντί να μαζευουν κιθάρες)

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω.............

Θελω τον VAPORIZEEEEEER!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ;D

Ξερει κανεις ποτε θα ερθει προς τα μερη μας...δηλαδη στην Γερμανια :-\

Εγώ τους θέλω και τους τρεις. Δυστυχώς:

1. Είμαι ταπί.

2. Δεν έχω πού να τους βάλω.

3. Δε μου χρειάζονται.

Με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.

Ενωμοτάρχης

Εγώ τους θέλω και τους τρεις. Δυστυχώς:

1. Είμαι ταπί.

2. Δεν έχω πού να τους βάλω.

3. Δε μου χρειάζονται.

Με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.

1. Πούλα

2. Πούλα

3. Ανοησιες

;D

φοβερο βιντεο!  ;D

Η Tέλε στο Βίντεο είναι απλά μια κούκλα όπως και το ενισχυτάκι αλλά ένα  tone  τουλάχιστον λείπει.

If I don't doit somebody else will

τον θελω! το απολυτο μηχανημα για μενα!

δειτε και specs

http://www.fender.com/en-GR/series/pawn-shop-special/vaporizer-surf-green-120v/

ποπο αυτο το κοκκινακι τα σπαει!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Πολυ ωραιος φαινεται, αλλα...ειδε κανενας πως λειτουργει το Vaporizer? Κανει bypass το tone ΚΑΙ το volume για να δωσει αυτο το (ωραιο) boost. Που σημαινει (απ'οσο καταλαβαινω εγω) οτι ουσιαστικα παιζεις τον ενισχυτη τερματισμενο. Oποτε οχι μονο δεν χρησιμοποιειται εντος σπιτιου (12Watt λαμπα, 2x10'') αλλα ακομα και σε live/προβα αν οντως δε μπορεις να κοντρολαρεις την ενταση του ενισχυτη θα εχεις θεμα.

Το Reverb πάντως δεν πρέπει να είναι λαμπάτο.

Με δύο μόνο 12ΑΧ7, δεν γίνεται.

Κανει bypass το tone ΚΑΙ το volume για να δωσει αυτο το (ωραιο) boost. Που σημαινει (απ'οσο καταλαβαινω εγω) οτι ουσιαστικα παιζεις τον ενισχυτη τερματισμενο. Oποτε οχι μονο δεν χρησιμοποιειται εντος σπιτιου (12Watt λαμπα, 2x10'') αλλα ακομα και σε live/προβα αν οντως δε μπορεις να κοντρολαρεις την ενταση του ενισχυτη θα εχεις θεμα.

σωστό...

Προφανώς, μόνο με το Volume της κιθάρας θα μπορείς να κοντρολάρεις τον ενισχυτή.

Ωμό, αλλά και κομματάκι δύσχρηστο...

wood matters

σωστό...

Προφανώς, μόνο με το Volume της κιθάρας θα μπορείς να κοντρολάρεις τον ενισχυτή.

Ωμό, αλλά και κομματάκι δύσχρηστο...

...εως πολυ δύσχρηστο!!!

Σε αυτο το βιντεο παντως ακουγεται ισορροπημένη η μεταβαση απο καθαρο σε βρωμικο και το volume ειναι ανοιχτο full. Βεβαια video ειναι, αν δεν τον ακουσεις απο κοντα....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου