cos_dr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Μια instrumental version μου του "Come to me" [απο το soundtrack της ταινίας Fright Night (1985) ] που δημιουργήθηκε λογω παράκλησης ενος αμερικανού (φονιάδες των λαών λολ) επισκέπτη του καναλιού μου συναδέλφου μουσικού - κιθαρίστα. (συγνωμη για την μικρη καθυστερηση στην εναρξη) Το track δημιουργήθηκε με omnisphere quitar rig 5 και samples ηλ κιθαρας sonar 8 enjoy, comment if you have something to observe or suggest. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Μια παρατηρηση μονο και στα πλαισια της "γνωστης"κριτικης,περα απ'το οτι καθυστερει στην εναρξη. ;D ;D ;D. Πολυ ομορφα παιγμενο αγαπητε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Οντως πολύ όμορφα φτιαγμένο.Δεν το ήξερα το θέμα αλλά μου άρεσε πολύ το όλο αποτέλεσμα.Ομορφο θέμα γενικά. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Πέρα από την γνωστή δεινότητά σου στα πλήκτρα, εντύπωση μου έκανε η τέλεια παραγωγή. Άψογος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο κι από μένα αγαπητέ cos_dr! Πολύ ωραίο το θέμα! Μου άρεσαν πολύ οι ήχοι των πλήκτρων όπως επίσης και αυτοί της κιθάρας. Η παραγωγή εξαιρετική. :) ΥΓ: Βρε μπας και είσαι και κιθαρίστας και μας κοροϊδεύεις; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 τα λογια σας συγκινητικά, με γεμίζουν χαρα και ευχαρίστηση. Ειναι καλύτερα και απο σέξ με γυναίκα!!! ;D ;D Ευχαριστώ! Μακαρι να ημουν κιθαρίστας geodimitri μου. Απλα το απωθημένο μου το ικανοποιεί το quitar rig Δεν ειναι τραγικο να ξέρεις τι θέλεις να παίξεις σε μια πραγματική κιθάρα και να μην μπορεις να παίξεις ούτε νότα?, απλά να αρκείσαι στα υποκατάστατα? Βεβαια κατι ειναι και αυτό. Μην ειμαι αχάριστος :( Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Υπεροχο μου αρεσε παρα πολυ... ποτε δεν ειναι αργα να μαθεις οχι μονο κιθαρα αλλα και οτι αλλο θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 πολυ ωραιο!!!! Μπραβο! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν δουλευει το λινκ ::) ::) ::) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν δουλευει το λινκ ::) ::) ::) Κάτι θα παίζει με τον browser Χρήστο. Με Chrome μου το ανοίγει κανονικά. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση