freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 fender Super Reverb... Ξερει κανεις με σιγουρια πως καθαριζουμε το tolex απο λεκεδες? Oχι πολυ εντονους αλλα αρκετα ''ανοιχτοχρωμους'' ωστε να φαινονται. Aγνωστου ταυτοτητος... 8) Eπισης,πουλαει κανεις grill cloth εις την χωρα μας? Ευχαριστω! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Aγνωστου ταυτοτητος... 8) Άσε ρε φίλος...από μπύρες είναι ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Άσε ρε φίλος...από μπύρες είναι ;D ;D ;D ;D ;D Ναι αλλα εχει και κατι αλλους...πονηρους... :P GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Υγρό για τα πιάτα και ζεστό νερό. Ζιπέλαιο δοκίμασες; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 ;D ;D ;D Ναι αλλα εχει και κατι αλλους...πονηρους... :P Στον ενισχυτή επάνω...ρε αθεόφοβε!!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Υγρό για τα πιάτα και ζεστό νερό. Ζιπέλαιο δοκίμασες; Δε δοκιμασα τιποτα ακομα. Θα τα δοκιμασω μιας και εχω κι απ τα δυο.. ;) Στον ενισχυτή επάνω...ρε αθεόφοβε!!!!! ;D ;D Μ αρεσεις... 8) ;) ;D Χωρις ερωτα,τεχνη δε γενεται... 8) :D Μολις χτες τον απεκτησα,ο προηγουμενος ιδιοκτητης ομως επαιζε σε καλα μαγαζια... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 +1 για το σαπούνι πιάτων! Φυσικά να μην τρέχουν νερά παντού όταν τρίβεις, ε?! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 fender Super Reverb... Ξερει κανεις με σιγουρια πως καθαριζουμε το tolex απο λεκεδες? Oχι πολυ εντονους αλλα αρκετα ''ανοιχτοχρωμους'' ωστε να φαινονται. Aγνωστου ταυτοτητος... 8) Eπισης,πουλαει κανεις grill cloth εις την χωρα μας? Ευχαριστω! :) Τολεξ δεν έχω βρει παρότι έχω ψάξει πολύ.. Δερματινη ναι εάν πας στου Ψυρρη θα βρεις. Υγ. Δερματινη= τολεξ με εςωτερικη επένδυση Τολεξ = πλαστικοποιημενο δέρμα χωρίς επένδυση. Για καθάρισμα νερό με σαπούνι, και εάν δεν βγαίνει τότε βαφή παπουτσιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 +1 για το σαπούνι πιάτων! Φυσικά να μην τρέχουν νερά παντού όταν τρίβεις, ε?! ;D Ρε αμα ειχα πισινα :P θα τον εριχνα μεσα κανα διημερο και θα βγαινε λαμπικο... Φεντερ ειναι,δεν παθαινει τιποτα.. :-X ;D Τολεξ δεν έχω βρει παρότι έχω ψάξει πολύ.. Δερματινη ναι εάν πας στου Ψυρρη θα βρεις. Υγ. Δερματινη= τολεξ με εςωτερικη επένδυση Τολεξ = πλαστικοποιημενο δέρμ α χωρίς επένδυση. Για καθάρισμα νερό με σαπούνι, και εάν δεν βγαίνει τότε βαφή παπουτσιών. Grill cloth ειναι η σιτα για τα ηχεια μπροστα αν δεν κανω λαθος. Βαφη παπουτσιων για να βαψω τα λεκιασμενα μερη εννοεις? Καλο ακουγεται... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Άσε ρε φίλος...από μπύρες είναι ;D ;D Ανοιχτόχρωμους σου λεει ο άνθρωπος, πως αλλιώς να το θέσει ! Την εχω πατήσει κ εγω.Κονσέρτο για δυο όργανα διαφορετικής φύσεως και παιξίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση