Προς το περιεχόμενο

Gear και αγορές: κάποιες σκόρπιες γνώμες προς σκέψη...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε νομίζω ότι είναι ούτε θεωρία ούτε μύθος αυτό που αναφέρεις.

Το δέσιμο με την κιθάρα σου,στην προκειμένη περίπτωση,είναι το Α και το Ω για μένα.

Ωραίο είναι να τη χαζεύεις πάνω στο σταντ αλλά σαφώς αυτό που μετράει περισσότερο είναι το τι σου λένε τα χέρια σου.

Αυτό όμως μόνο στην περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις την υποψήφια αγορά σου.

Σε διαφορετική περίπτωση,δεν σου κρύβω ότι προσωπικά ακόμα και αν έχω βρει την τέλεια κιθάρα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς(θεωρητικά πάντα) αλλά η εμφάνιση της δεν με τραβάει...τότε δεν.

Ίσως έχει να κάνει σε αυτό το ότι δεν είμαι επαγγελματίας...Όχι βέβαια πως εκείνους δεν τους απασχολεί το θέμα της εμφάνισης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όμως, θα ρισκάριζα ποτέ να με βρουν νεκρό με μία burgundy mist Stratocaster;  ;D ;D ;D

εχθρός του καλού επιδέξιου (_!_) το καλύτερο μεταξωτό βρακι, η κάτι τέτοιο τέλος πάντων, τα μπέρδεψα. Θα επανέλθω για τα υπόλοιπα :).
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου