Προς το περιεχόμενο

Gallagher ο κιθαριστής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιφυλάσσομαι ,πάνω σ'αυτό,  ταμάλα  8) ;) ;D

Να μην επιφυλασεσαι....ακομα και ο... Vai...(στο 0.25) .... εχει υποκληθει στην τεχνικη του Marr

(επειδη δεν παιζει 30 ωρες σολο δεν παει να πει οτι δεν ειναι τερας τεχνικης) απλα δοκιμασε να παιξεις ΣΩΣΤΑ τα πρωτα 3 αλμπουμ των Smiths και θα δεις τη γλυκα... ;D  (μη προσπαθησεις απλα ΔΕΝ παιζονται...εκτος και αν εισαι τζαζιστής ή session player στο Nashville... ;D)

Ειπαμε,εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες....ετσι κι αλλοιως εξακολουθω να πιστευω οτι τετοιος συγκρισεις μεταξυ τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ μουσικων ειναι μονο για το διαλειμμα στο νηπιαγωγειο της γειτονιας μου... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εννοείτε ότι τα σόλο δεν είναι η επιτομή του καλού κιθαρίστα. Αυτό που παραδέχομαι, πάντως, στον Marr είναι η τεχνική του δεξιού του χεριού, κατά τα άλλα προσωπικά δεν μου έκανε ποτέ κλικ ::)

Του μεν Rory, συνειδητοποιώ ότι μου αρέσουν πολύ λιγότερα τραγούδια από ότι νόμιζα....

Του δε Noel δεν μπορώ να παραβλέψω την αγάπη του για την μισητή Man City... Επειδή, μόνο μία Manchester χωράει στην πόλη και αυτή είναι η United, φυσικά...

Επομένως, το μεν ένα κακό είναι πλημμέλημα (του Rory), το δε άλλο κακούργημα (Noel)..

Επομένως ψηφίζω Rory δαγκωτό !!!!!!  ;D ;D ;D :P

Όχι άλλα μινόρε...

Στην Ελλάδα έχουμε ιερές αγελάδες και μια από αυτές είναι ο Rory. Ειδικότερα για τους οπαδούς του κλασικού ροκ. Δε με χαλάει. Σεβαστός καθ' όλα ο κ. Rory.

Αν όμως μιλήσεις με ανθρώπους της μουσικής εκτός Ελλάδας και αναφερθείς στο Rory θα εισπράξεις ένα βλέμμα του στυλ "που τον θυμήθηκες αυτόν τώρα..."

Αν πρέπει να ψηφίσεις αυτό που λέει ο τίτλος, τον Gallagher τον "κιθαριστή", είσαι υποχρεωμένος να ψηφίσεις το Rory. Ο Noel ποτέ δεν διεκδίκησε τέτοιες δάφνες με την στενή έννοια του κιθαριστή. Αν πρέπει να ψηφίσεις κάποιον σαν μουσικό συνολικά και εκεί εκτός από τα αυτονόητα (σύνθεση, στίχοι, κλπ.) περιλαμβάνω και την αναγνωρισιμότητά του, εγώ ανήκω στη μειοψηφία εδώ μέσα και ψηφίζω Noel. Και ας είναι κ...λόπαιδο. Αυτό είναι πρόβλημα των κολλητών του, όχι εμένα.

Σωστά αναφέρθηκε ότι πλέον τα τραγούδια των Oasis που ακούγονται πχ. σε ραδιόφωνα είναι αυτά τα 5-10 που ήταν και μεγαλύτερες επιτυχίες. Του παλιόφιλου του Rory όμως εδώ και 20+ χρόνια που ταξιδεύω εκτός Ελλάδας, δεν έτυχε ούτε μια φορά να ακούσω τραγούδι στο ραδιόφωνο...

Πρόσφατα έβλεπα μια συνέντευξη του Neil Peart ο οποίος θύμισε ένα τσιτάτο του Bob Dylan: “The highest purpose of art is to inspire. What else can you do? What else can you do for anyone but to inspire them?”

(Μήπως είναι και ένας καλός ορισμός για την τέχνη; Τι έγινε σε εκείνο θρεντ; Χάθηκε).

Anyway. O Rory έχει εμπνεύσει χιλιάδες και συνεχίζει να εμπνέει. O Noel μπορεί να έχει δημιουργήσει ψυχική ευφορία, πάθος, χαρά σε κάποιους φίλους της μπάντας του, αλλά δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει πραγματική πηγή έμπνευσης.

Οπότε Rory.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

O Noel μπορεί να έχει δημιουργήσει ψυχική ευφορία, πάθος, χαρά σε κάποιους φίλους της μπάντας του, αλλά δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει πραγματική πηγή έμπνευσης.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει.

Τα δύο αδέλφια υπήρξαν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) πηγή έμπνευσης.

Όπως και ο Χίτλερ εξάλλου....  :o  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

O Noel μπορεί να έχει δημιουργήσει ψυχική ευφορία, πάθος, χαρά σε κάποιους φίλους της μπάντας του, αλλά δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει πραγματική πηγή έμπνευσης.

Οι OASIS ειναι καταρχην κατι εντελώς "βρεττανικο" και ως τετοιο... ;D...αποτελουν τη συνεχεια μια μακρας σειρας super groups (που ξεκινανε απο τους Beatles,περνανε στους JAM,συνεχιζουν με τους Smiths & καταληγουν στους Oasis/Blur οι οποιοι στη συνεχεια δινουν τη σκυταλη στους Killers/Arctic Monkeys κτλ,κτλ).....ως τετοιο φαινομενο λοιπον ΦΥΣΙΚΑ και επηρεασαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ γκρουπ,ειδικα στη Βρεττανια ,οπως αλλωστε επηρεαστηκαν και αυτοι απο τους προηγουμενους torch bearers....εκτος αυτου ειναι λιγο...παραξενο να λες οτι το ενα απο τα δυο μεγαλυτερα BRIT POP συγκροτηματα ΔΕΝ επηρεασε και δεν εδωσε εμπνευση ...... 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Του δε Noel δεν μπορώ να παραβλέψω την αγάπη του για την μισητή Man City... Επειδή, μόνο μία Manchester χωράει στην πόλη και αυτή είναι η United, φυσικά...

Αν πας στο Μάντσεστερ θα διαπιστώσεις πως ο κόσμος εκεί είναι με τη City

Οι OASIS ειναι καταρχην κατι εντελώς "βρεττανικο" και ως τετοιο... ;D...αποτελουν τη συνεχεια μια μακρας σειρας super groups (που ξεκινανε απο τους Beatles,περνανε στους JAM,συνεχιζουν με τους Smiths & καταληγουν στους Oasis/Blur οι οποιοι στη συνεχεια δινουν τη σκυταλη στους Killers/Arctic Monkeys κτλ,κτλ).....ως τετοιο φαινομενο λοιπον ΦΥΣΙΚΑ και επηρεασαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ γκρουπ,ειδικα στη Βρεττανια ,οπως αλλωστε επηρεαστηκαν και αυτοι απο τους προηγουμενους torch bearers....εκτος αυτου ειναι λιγο...παραξενο να λες οτι το ενα απο τα δυο μεγαλυτερα BRIT POP συγκροτηματα ΔΕΝ επηρεασε και δεν εδωσε εμπνευση ...... 

Ρε συ SF εντάξει δέχτηκα μέχρι και τον Marr να αγγίζει το Άγιο Δισκοπότηρο, αλλά να μου βάζεις τους Oasis στην ίδια σειρά με τους JAM (και δευτερευόντως τους Smiths)... E, αυτό δεν θα το αντέξω... ;D

ΑΠΟΧΩΡΩ!

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου