Προς το περιεχόμενο

Gallagher ο κιθαριστής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο περιέργεια βρε παιδιά.

Αν σας ρωτούσαν ποιος είναι ο πιο πετυχημένος κιθαρίστας που τον λένε Gallagher;

Τι θα απαντούσατε ;

Ο Rory ή o Noel ;

Εδώ σας θέλω                                      ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ ακόμα το ψάχνω                              8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εμπορικός εννοείς; Από άποψη πωλήσεων κτλ;

Ο Ιρλανδός ρεμπέτης πάντως, πουλούσε από τα 70's και θα πουλάει εις τον αιώνα των αιώνων. Ο άλλος ο Gallgher τώρα παίζει σε μία δεκαετία να πούλησε όσα ο Ιρλανδός δεν θα πουλήσει ποτέ.. :P

Τι συγκρίνουμε τώρα.. Rory ρε παιδιά...

Η απάντηση σου είναι και δική μου απορία. Ο ένας έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμάκη. Ο άλλος είναι χρυσός γιατί έχει πουλήσει σε κόσμο και κοσμάκη. Και θα συνεχίσουν να πουλάει ο πρώτος και οι 30ρηδες, του τώρα, να δηλώνουν επιρροή τους τον Noel.

Η ψήφος μου πάει στον Rory!  8)

Τη μουσική του αλλουνού Gallagher δεν τη συμπαθώ και πολύ χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι επιτυχημένος ο Noel. Απλά εμένα δεν...

Αν σας ρωτούσαν ποιος είναι ο πιο πετυχημένος κιθαρίστας που τον λένε Gallagher;

Τι θα απαντούσατε ;

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ούτε κατά διάνοια, ένας είναι ο Gallagher (ήταν :'() Επειδή πουλάει ο άλλος δηλαδή τι; Και ο Justin Bieber πουλάει, θα τον συγκρίνουμε με τον Joe Cocker (λέμε τώρα ;D)

Παρομοιο θεμα συζητηθηκε προσφατα στο Noiz για το ποιος ειναι καλλιτεχναρα και ποιος δεν ειναι.Το αποτελεσμα ειναι οτι το ταλεντο δεν μετραει καθοτι οπως λενε εδω τα...πρακτικά ενας σουπερ ταλαντουχος που δεν καταφερει να τσιμπησει δισκογραφικο συμβολαιο δεν μετραει δεκαρα σαν καλλιτεχνης αλλα οποιοσδηποτε πα..ρας για τους οποιουσδηποτε λογους το καταφερει ειναι καλλιτεχναρα.Στα πλαισια αυτου του σκεπτικου βγηκε οτι και ο Justinus Bieberious που αναφερθηκε εδω ειναι τρομερη καλλιτεχναρα ;D.

Οποτε στο προκειμενο και δανειζομενος την παραπανω συμπυκνωμενη σοφια ::), απο την στιγμη που εχουμε δυο καλλιτεχνες με δισκογραφικη πορεια τα πραγματα ειναι ακομα ποιο απλα...βρειτε ποιος εχει πουλησει περισσοτερο και θα βρειτε τον καλυτερο.Ταλεντο και κουραφεξαλα δεν παιζουν 8).

Ταλεντο και κουραφεξαλα δεν παιζουν 8).

Από την άλλη βέβαια...δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης ταλέντου...αλλά πωλήσεων υπάρχει! ;)

Η ψήφος μου βέβαια στο Ρόρυ ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου